Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019

ev media-logo

ΑΠΟΚ - Εργοτέλης 0 - 0: "Λευκή" ισοπαλία με εξαιρετική εμφάνιση για το Βελούχι κόντρα στο συγκρότημα του Τάκη Γκώνια [ΦΩΤΟ]

Εξαιρετικός ΑΠΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 0-0) με τον Εργοτέλη σε φιλικό προετοιμασίας στο Αθλητικό κέντρο Καρπενησίου την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου (17:30).

1

Τι κι αν ο Εργοτέλης βρίσκεται μια κατηγορία πιο πάνω από το Βελούχι, οι Ευρυτάνες με υποδειγματική αμυντική διάταξη διαφύλαξε τα νώτα του και κράτησε στο “μηδέν” το συγκρότημα του Γκώνια.

Οι Κρητικοί απείλησαν στην αρχή του αγώνα (με Κάιπερς και Σταματάκο) και εξαιρετικές επεμβάσεις του Λαμπρόπουλου (φώτο κάτω), όμως στη συνέχεια περιορίστηκαν σε φλύαρη υπεροχή και ανούσια κατοχή μπάλας, χωρίς να πατούν την αντίπαλη περιοχή.

3

Στο β' 45λεπτο με την πάροδο του χρόνου ο Εργοτέλης άσκησε πίεση, όμως οι προσπάθειές του δεν είχαν αποτέλεσμα. Λιγότερο απειλητικός, αλλά επικίνδυνος στην κόντρα ο ΑΠΟΚ έβαλε δύσκολα στα μπακ του Εργοτέλη.

* Ανέτοιμη η ομάδα του Γκώνια, που “δικαιούται”… εύκολα το βραβείο unfair για τη συμπεριφορά του προς τον Παχή.

4

* Εξαιρετικός ο ΑΠΟΚ δείχνει ως δυναμώνει και δημιουργεί ένα αξιόλογο σύνολο. Την ερχόμενη Κυριακή στη Σπερχειάδα θα αντιμετωπίσει τον Αχιλλέα Φαρσάλων.

* Δοκιμές παιχτών πραγματοποιεί ο πρωταθλητής Ευρυτανίας ΑΠΟΚ από τις αρχές της εβδομάδας κυρίως στο νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής, όπου θέλει να βάλει τα τελευταία κομμάτια του παζλ. Η αναφορά θα γίνει στο επόμενο φύλλο της εφημερίδας.

5

Συνθέσεις ομάδων

ΑΠΟΚ (Ι. Φλωράκης): Λαμπρόπουλος, Χαλλής, Παχής, Σιάτρας, Γιαουπλάρι, Κατσαδούρος, Ζαραβέλης, Ν. Λάππας, Γενιτσαρόπουλος, Μπακαλίδης, Κακκάβα. Αγωνίστηκαν και οι: Ρεσίτης, Κόλλιας, Ι. Λάππας, Μπούτσι, Ντουφεκιάς, Αθανασόπουλος, Σερπάνος, Μπόγδανος, Λέρης, Νταβαρίνος.

Εργοτέλης (Τ. Γκώνιας): Λαδάς, Κυριακίδης, Σταμόπουλος, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Αγγελόπουλος, Βογιατζής, Μπουρσέλης, Σταματάκος, Μπουτσάκης, Κάιπερς. Αγωνίστηκαν και οι: Κατσιμήτρος, Μπούζας, Μαζουλουξής, Κυριαλάνης, Πάττας, Δουλγεράκης, Ελίας, Λυδάκης, Ιατρούδης, Τζο, Μανουσάκης.

Διαιτητής: Δημήτρης Κουρλός. Βοηθοί: Λάμπρος Κολοκώτσιος - Σπύρος Μπύρος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

7

6

2

18

17

19

20

22

9

12

8

16

11

10

13

15

14