Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019

ev media-logo

«Έκλεισε» στη Μυρίκη ο πολύπειρος Βασίλης Συγκελόπουλος – Εμπειρία προσδίδει στους “ερυθρόλευκους” o Τσίλιας

Ο Βασίλης Συγκελόπουλος μετά από χρόνια παρουσίας στον ΑΠΟΚ δε συνεχίζει με την ομάδα στη Γ’ Εθνική, ενώ όπως είχε αναφέρει στην αποκλειστική συνέντευξή του στα "Ευρυτανικά Νέα", θα στρεφόταν σε ομάδα του τοπικού ώστε να συνεχίσει την καριέρα.

sygkelopoulos

Σε ερώτησή των "Ευρυτανικών Νέων" τι θα αποφάσιζε σε περίπτωση πρότασης από ομάδα της Ευρυτανίας για την απόκτησή του ο Τσίλιας απάντησε: «Αν είναι να πάω σε κάποια ομάδα του τοπικού θα το κάνω αν έχω φίλους σε αυτή, αρκεί βέβαια ο σύλλογος από την πλευρά του να έχει πλάνο και φυσικά να κάνει 2-3 προπονήσεις στη διάρκεια της εβδομάδας».

Η ομάδα αυτή τελικά είναι η Μυρίκη η οποία κάλυψε το κενό του Παχή που πήγε στον ΑΠΟΚ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μάλιστα, ο 37χρονος (2/2/1980) αριστερός μπακ στο χθεσινό φιλικό με τον Αίολο πέτυχε γκολ "τρυπώνοντας" στην καρδιά της άμυνας και σκοράροντας με κεφαλιά.

Βιογραφικό

Ο Συγκελόπουλος άρχισε την καριέρα του στην ηλικία των 16 ετών από τον Εύρυτο, κατακτώντας μάλιστα το πρωτάθλημα και συμμετέχοντας στη Δ’ Εθνική. Ολοκληρώνοντας τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, επέστρεψε στο Καρπενήσι για λογαριασμό του ΑΠΟΚ, στον οποίο αγωνίστηκε από το 2000 έως το τέλος της προηγούμενης σεζόν (Ιούνιος 2017).

Ενδιάμεσα είχε φορέσει τη φανέλα της Μυρίκης, η οποία συμμετείχε τη σεζόν 2003-’04 στη Δ’ Εθνική. Στη διάρκεια της παρουσίας του στο Βελούχι κατέκτησε 7 πρωταθλήματα και 10 κύπελλα, αποτελώντας αναπόσπαστο και βασικό γρανάζι της ομάδας.