Τρίτη, 4 Αυγούστου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Μια μέρα νωρίτερα ξεκίνησαν οι διακοπές Χριστουγέννων για τα Ευρυτανόπουλα. Κλειστά λόγω χιονιού & παγετού όλα τα σχολεία

Η κακοκαιρία, οι χιονοπτώσεις και οι χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην Ευρυτανία είχαν ως αποτέλεσμα να ληφθούν αποφάσεις για τη μη λειτουργία των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, τόσο στον δήμο Καρπενησίου όσο και στον δήμο Αγράφων.

xioni-2o-dimotiko-arxeio

Τα σχολεία επρόκειτο να κλείσουν για τις διακοπές των Χριστουγέννων σήμερα (22/12), όμως η περίοδος ξεκούρασης για τους μαθητές ξεκίνησε μια μέρα νωρίτερα. Ωστόσο, κανονικά άνοιξαν και λειτουργούν οι Παιδικοί Σταθμοί στο Καρπενήσι. Οι ανακοινώσεις των δύο δήμων:

 

ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

«Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καρπενησίου θα παραμείνουν κλειστά. Οι Παιδικοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά. κλειστά θα παραμείνουν τα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ.».

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ

 

«Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017, όλες οι Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Αγράφων καθώς και ο Παιδικός Σταθμός, δεν θα λειτουργήσουν εξαιτίας των χιονοπτώσεων και του παγετού.».