Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020

ev media-logo

Φιλανθρωπική δράση από την Αστυνομία. Η Α.Δ Ευρυτανίας προσέφερε τρόφιμα-είδη ένδυσης κ.α. στο φιλόπτωχο ταμείο του Ι.Ν Αγίας Τριάδας

Πριν από λίγες ημέρες, οι Διευθύνσεις Αστυνομίας Ευρυτανίας, Βοιωτίας, Ευβοίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας προσέφεραν τρόφιμα, είδη ένδυσης και άλλα αγαθά που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί των υπηρεσιών τους.

astynomia-prosfora-agia-triada1

Τα αγαθά προσφέρθηκαν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, συλλόγους και φορείς των εκάστοτε νομών, στο πλαίσιο πανελλήνιας εθελοντικής συγκέντρωση ειδών.

Στα καθ’ ημάς, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευρυτανίας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Ιωάννης Νικοπολίδης, παρέδωσε τρόφιμα, είδη ένδυσης και παιχνίδια, στο φιλόπτωχο ταμείο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίας Τριάδας, στο Καρπενήσι, προκειμένου αυτά να διατεθούν σε άπορες οικογένειες. Οι αστυνομικοί έγιναν δεκτοί από τον πρωτοπρ. π. Παναγιώτη Αθανασιά, ο οποίος εξέφρασε στους ένστολους τις θερμές του ευχαριστίες για την αξιέπαινη πρωτοβουλία.

«Η Ελληνική Αστυνομία, καθ’ όλη την διάρκεια της εορταστικής περιόδου, θα βρίσκεται στο πλευρό των συμπολιτών μας με σκοπό, όπως πάντα, να επιτελέσει την αποστολή της, που δεν είναι άλλη, από την προστασία του κοινωνικού συνόλου, από την διαφύλαξη της σωματικής του ακεραιότητας και της περιουσίας του. Αυτές οι Άγιες Ημέρες της Γεννήσεως του Θεανθρώπου, αναδεικνύουν πάνω από όλα την ελπίδα, την αγάπη και την αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπό μας», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.