Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Δώδεκα (12) άτομα για δύο μήνες προσέλαβε η Π.Ε Ευρυτανίας. Πρόκειται κυρίως για οδηγούς και χειριστές μηχανημάτων - Τα ονόματα

Επιπλέον προσωπικό για την αντιμετώπιση του χειμώνα προσέλαβε η Π.Ε Ευρυτανίας. Πρόκειται, κυρίως, για οδηγούς-χειριστές μηχανημάτων που θα αναλάβουν τον καθαρισμό δρόμων έως και το τέλος Φεβρουαρίου.

1

Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου χρονικής διάρκειας δύο (2) μηνών, συνολικά δώδεκα (12) ατόμων για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών της, προχώρησε η Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας.

Οι προσληφθέντες θα απασχοληθούν στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων: 4 άτομα στη ειδικότητα ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων, 4 άτομα ΔΕ Οδηγών και 4 άτομα ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού.

Η Π.Ε ανακοίνωσε την πρόσληψη των:

Ηλία Γιαννούλη του Σωτηρίου, Βασιλείου Ευθυμίου του Αθανασίου, Κωνσταντίνου Ντούσικου του Δημητρίου και Γεωργίου Φούκα του Ιωάννη, Ειδικότητας ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων, καθώς και των: Βασιλείου Γατή του Κωνσταντίνου, Σωτηρίου Δημητρόπουλου του Δημητρίου, Ιωάννη Λερογιάννη του Ηρακλή και Χρήστου Τσιάρα του Δημητρίου, Ειδικότητας ΔΕ Οδηγών.

Επίσης, ανακοινώθηκε η πρόσληψη των: Νικολάου Καραγιάννη του Κωνσταντίνου, Νικολάου Κούρου του Ιωάννη, Ιωάννη Παναγιωτόπουλου του Δημητρίου και Κωνσταντίνου Χαραμή του Γεωργίου, Ειδικότητας ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού.