Σάββατο, 17 Αυγούστου 2019

ev media-logo

Ο Ευρυτάνας Γιάννης Αντωνίου κέρδισε την πρόκριση για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Κορέας!

Μεγάλες στιγμές ζει ο ευρυτανικός αθλητισμός, καθώς ένα "δικό μας" παιδί, ο πρωταθλητής χιονοδρομίας Γιάννης Αντωνίου, αθλητής του ΕΟΣ Καρπενησίου, κέρδισε -και επίσημα- την πρόκριση για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Κορέας.antoniou giannis_ski1

Για πρώτη φορά στην ιστορία, η Ευρυτανία θα εκπροσωπηθεί σε Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο πρωταθλητής χιονοδρομίας Γιάννης Αντωνίου, από το Καρπενήσι, κέρδισε επάξια την πρόκριση για τους αγώνες που θα γίνουν το διάστημα 9-25 Φεβρουαρίου στην κομητεία Πιόνγκτσανγκ της Νοτίου Κορέας. 

Με σκληρή δουλειά, πίστη και επιμονή στον στόχο, ο 23χρονος Γιάννης, μέλος της Εθνικής Ομάδας, είχε ξεκινήσει με εντυπωσιακό τρόπο τη φετινή αγωνιστική σεζόν, πετυχαίνοντας εξαιρετικές επιδόσεις και θέσεις στο βάθρο διεθνών αγώνων. Σε όσους παρακολουθούσαν την πορεία του, ήταν ξεκάθαρο πως έδειχνε αποφασισμένος να μην αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Η βαθμολογία του ήταν η υψηλότερη από όλους τους Έλληνες χιονοδρόμους και τελικά τού εξασφάλισε την πρόκριση στο μεγαλύτερο ραντεβού των χειμερινών σπορ.

Στη μεγάλη επιτυχία του Γιάννη συνέβαλε σημαντικά ο ομοσπονδιακός προπονητής αλπικών αγωνισμάτων, Στέργιος Πάππος, όπως φυσικά και η οικογένεια του 23χρονου.

Αναλυτικό ρεπορτάζ για την τεράστια επιτυχία του Ευρυτάνα σκιέρ Γιάννη Αντωνίου, στα ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΑ ΝΕΑ που κυκλοφορούν την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018