Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Ευρυτανικοί σύλλογοι ανά την Ελλάδα κόβουν πρωχρονιάτικη πίτα

Κυριολεκτικά… δεκάδες είναι τις τελευταίες ημέρες οι εκδηλώσεις ευρυτανικών συλλόγων/φορέων για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας τους, που, εν πολλοίς, αποτελούν μια ιδανική ευκαιρία για τους απανταχού Ευρυτάνες να ανταμώνουν. Ενδειτικά, παραθέτουμε κάποιες από τις επερχόμενες εκδηλώσεις.basilopita-2018

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρπενησίου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, στις 7.00 το απόγευμα, στον χώρο του συλλόγου, στο Συνεδριακό Κέντρο. «Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε, να περάσουμε όμορφα και παραδοσιακά», αναφέρουν οι άνθρωποι του συλλόγου.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Δ.Υ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων νομού Ευρυτανίας καλεί τα μέλη του την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 11.30, στα γραφεία του, Ζαχαρία Παπαντωνίου 1, έναντι Ι.Ν Αγίας Τριάδας, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Στην εκδήλωση καλούνται να παραβρεθούν και συνάδελφοι που δεν έχουν ακόμη εγγραφεί στον σύλλογο.

ΚΑΠΗ Δ. ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

Το ΚΑΠΗ του δήμου Καρπενησίου θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την προσεχή Τρίτη, 30 Ιανουαρίου, στις 12.30 το μεσημέρι, στην ταβέρνα «Το Πανόραμα».

Για πληροφορίες: τηλ. 22370-21017.

ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΩΝ

Το ΔΣ της Αδελφότητας Γρανιτσιωτών διοργανώνει την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Κυριακή 28 Ιανουαρίου και ώρα 11 το πρωί, στα γραφεία του συλλόγου, στην πλατεία Νικολαϊδη στον Καρέα. Την ίδια μέρα θα διενεργηθούν και οι διαδικασίες ανάδειξης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για τα επόμενα δύο χρόνια.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΙΝΙΑΝΙΤΩΝ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βινιανιτών «Η Κοίμηση της Θεοτόκου» διοργανώνει την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 20.30 το βράδυ, στο Δημοτικό Σχολείο Βίνιανης.

FIGHT CLUB ZARMAKOUPIS

Η κοπή πίτας του Fight Club Zarmakoupis θα γίνει την Κυριακή 28/1, στος 19.30, στο Piano Bar του ξενοδ. Avaris, με μουσική κάλυψη από Dj.