Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019

ev media-logo

Μία θητεία, δύο πρόεδροι, στην Πανευρυτανική Ένωση. Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο (έντυπη έκδοση)

Την πρώτη του συνεδρίαση πραγματοποίησε, την Παρασκευή 19/1, το νέο Δ.Σ της Πανευρυτανικής Ένωσης.

Κατά την συζήτηση και μετά από τη σχετική εισήγηση του πλειοψηφήσαντος συμβούλου κ. Κώστα Αντ. Παπαδοπούλου, έγιναν ομόφωνα δεκτές οι προτάσεις του για την εναλλαγή των αξιωμάτων, κυρίως, όσον αφορά στη θέση του Προέδρου κατά την τριετία 2018-2020.stamatis-ntzioras-panevritaniki1

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε κατά την α΄ περίοδο να αναλάβει ως Πρόεδρος ο κ. Αθανάσιος Δ. Σταμάτης (νυν) και κατά την β΄ περίοδο ο Πανεπιστημιακός Καθηγητής κ. Ηλίας Βαΐου Ντζιώρας. Το υπόλοιπο Δ.Σ έχει ως εξής:

Αντιπρόεδρος είναι ο κ. Δημήτριος Επαμ. Δέπος, Γενικός Γραμματέας παραμένει ο κ. Κώστας Αντ. Παπαδόπουλος, Ταμίας ο κ. Ανδρέας Κ. Ζούκας, Έφορος ο κ. Ηλίας Βαϊου Ντζιώρας (πρόεδρος στο 2ο μισό της θητείας του ΔΣ) και Μέλη οι: Λεωνή Θανασούλα (ορίζεται και ως αναπλ. Γραμματέας), Κων/νος Σπ. Τσιώλης (ορίζεται και ως αναπλ. ΄Εφορος), Κων/νος. Γ. Φούκας (ορίζεται και ως αναπλ. Ταμίας) και Κων/νος Παπατζίμας.

Αποφασίστηκε, επίσης, να προσκαλούνται να συμμετέχουν σε όλες τις συνεδριάσεις οι τρεις (3) πρώτοι αναπληρωματικοί σύμβουλοι, ήτοι οι κ.κ. Στυλιανός Κουτρής, Διαμάντω Λιάγκα και Δημήτριος Φαλλής.

«Σημειώνεται ότι, το νεοεκλεγέν Δ.Σ. αποτελείται από πρόσωπα που έχουν πολυετή θητεία στην Πανευρυτανική Ένωση, αλλά και με νέα, που αναδείχθηκαν από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες, εκπροσωπούν δε όλες τις περιοχές του νομού μας», καταλήγει σε σχετική της ανακοίνωση η Π.Ε.