Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019

ev media-logo

Ο Μπακογιάννης και το… κρυφτό με τον υπουργό. Η… αποστολή από τη Λαμία και το ραντεβού που δεν έγινε ποτέ

Μια… άβολη εμπειρία που έζησε στην Αθήνα και αφορούσε ραντεβού με υπουργό που δεν έγινε ποτέ, παρότι ο τελευταίος βρίσκονταν στο γραφείο του, περιέγραψε μέσα από το προφίλ του στο facebookο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης.bakogiannis-sinedrio-karpenisi1

«Οκτώ χρόνια στην αυτοδιοίκηση νόμιζα ότι τα είχα δει όλα. Λάθος. Πρόσκληση από Υπουργό, για σύσκεψη στο γραφείο του χθες. Κατεβαίνει Διοικητικό Συμβούλιο οργανισμού από τη Λαμία, προεδρείο οργανισμού από την Θεσσαλονίκη, Δήμος, Επιμελητήριο, Περιφέρεια. Όταν μπαίνουμε μέσα, μας λένε ότι ο υπουργός έπρεπε εκτάκτως να πάει Μαξίμου, ‘ξέρετε συμβαίνουν αυτά» μας λένε, ‘Ναι βέβαια’ απαντάμε εμείς. Κάνουμε την συζήτηση στην αίθουσα συσκέψεων του γραφείου του με τον Γενικό Γραμματέα και τους συνεργάτες του», έγραψε ο κ. Μπακογιάννης και προσέθεσε:

«Φεύγοντας, αντιλαμβανόμαστε ότι ο Υπουργός ήταν στο γραφείο του, αλλά υποθέτω, επειδή ήξερε πως θα διαφωνήσουμε, κρύφτηκε. Δεν περιγράφω άλλο...(Ο λόγος που δεν αναφέρω το όνομά του είναι γιατί δεν είναι τα πρόσωπα το θέμα μας, η νοοτροπία είναι το πρόβλημα)».