Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019

ev media-logo

Βρέθηκε ενοικιαστής για το δημοτικό κατάστημα στο Κλαυσί. Το μηνιαίο μίσθωμα και το ακίνητο

Θετικό αποτέλεσμα είχε τούτη τη φορά η δημοπρασία του δήμου Καρπενησίου για την εκμίσθωση του δημοτικού καταστήματος στην Τοπική Κοινότητα Κλαυσίου.

klausi-dimotiko-katastima1

 Η δημοπρασία ήταν επαναληπτική και συμμετείχαν συνολικά τρείς ενδιαφερόμενοι, με την τιμή εκκίνησης των ροσφορών να ανέρχεται στα 70 ευρώ. Ωστόσο, το υψηλότερο ενοίκιο προσέφερε η Βασιλική Μπαζιώνη, στην οποία κατακυρώνεται η δημοπρασία με ποσό 190 ευρώ τον μήνα.  

Το ακίνητο

Να θυμίσουμε πως το κατάστημα είναι ισόγειο, εμβαδού 100 τ.μ. περίπου, και περιλαμβάνει αίθουσα, αρασκευαστήριο και δύο W.C., ενώ ο μισθωτής μπορεί να χρησιμοποιεί και την αποθήκη που βρίσκεται δίπλα στο κοινοτικό γραφείο, ενώ πέραν από τους παραπάνω χώρους, δικαιούται με τη νόμιμη διαδικασία να υποβάλει αίτηση για χορήγηση άδειας τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων επί εξωτερικού κοινοχρήστου χώρου με την πληρωμή του αντίστοιχου τέλους.

Το ακίνητο εκμισθώνεται χωρίς εξοπλισμό και μπορεί να ρησιμοποιηθεί ως κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ήτοι «Καφέ Μπαρ- Παραδοσιακό Καφενείο-Ψησταριά- Σνακ Μπαρ - Αναψυκτήριο».