Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019

ev media-logo

Καρπενησιώτης στον Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης. Ο Πάνος Γενιτσαρόπουλος ήταν εξαιρετικός στη διαδρομή των 10χλμ

Μια μοναδική εμπειρία άθλησης και ψυχαγωγίας χάρισε σε 20.000 και πλέον δρομείς ο 13ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» που έγινε στη Θεσσαλονίκη ανήμερα Πρωταπριλιάς.genitsaropoulos-marathon-salonica1

Το ρεκόρ συμμετοχών και το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, σε συνδυασμό με τις ιδανικές καιρικές συνθήκες, χάρισαν σε όλους συναισθήματα που προάγουν τον υγιή αθλητισμό.

Στη μεγάλη γιορτή του Μαραθωνίου πήρε μέρος και ένα «δικό» μας παιδί, ο Πάνος Γενιτσαρόπουλος, ερασιτέχνης δρομέας από το Καρπενήσι, ο οποίος σπουδάζει στη Θεσσαλονίκη. Ο γεννημένος το 1997 αθλητής έτρεξε στη διαδρομή των 10 χιλιομέτρων, με αφετηρία το Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων-Μενεμένης και τερματισμό στην Παραλία Θεσσαλονίκης, στο ύψος του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Έχοντας να συναγωνιστεί περισσότερους από… 4.000 δρομείς (βάσει εγγραφών), ο Γενιτσαρόπουλος ήταν εξαιρετικός και κάλυψε την απόσταση σε χρόνο 00:42:22. Έτσι, κατετάγη στην 143η θέση της Γενικής Κατάταξης, 120ος στους Άνδρες και στην 51η θέση στους Άνδρες 19-34 ετών, αποδεικνύοντας πως διαθέτει ταλέντο και όρεξη για ακόμα ψηλότερα.

genitsaropoulos marathonios_thessalonikis