Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019

ev media-logo

Νέα ταινία το Σαββατοκύριακο στον Δημοτικό Κινηματογράφο Καρπενησίου: «Rampage: Το Απόλυτο Χάος»

Μετά από μια σύντομη απουσία, ο Δημοτικός Κινηματογράφος Καρπενησίου επιστρέφει με μια νέα ταινία φαντασίας και περιπέτειας, που θα προβληθεί το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Απριλίου (στις 20.00).rampage-movie1

Πρόκειται για την ταινία «Rampage: Το Απόλυτο Χάος», διάρκειας 107’, που έκανε πρεμιέρα μόλις πριν από λίγες ημέρες στους κινηματογράφους της Αθήνας. Η είσοδος κοστίζει έξι ευρώ (4 ευρώ για φοιτητές-μαθητές-ανέργους, δωρεάν για μέλη συλλόγου ΑμεΑ).

Η υπόθεση

Στην περίληψη διαβάζουμε: «Ο επιστήμονας πρωτοζωολόγος Ντέιβις Οκόγιε, ένας άνδρας που κρατάει τον κόσμο σε απόσταση, μοιράζεται έναν ακλόνητο δεσμό με τον Τζορτζ, έναν εντυπωσιακά έξυπνο γορίλα τον οποίο φροντίζει από τη γέννησή του.

Αλλά ένα παράνομο γενετικό πείραμα που πήγε στραβά μεταμορφώνει τον πράο γορίλα σε ένα οργισμένο τέρας. Τα πράγματα θα χειροτερέψουν, όταν σύντομα αποκαλύπτεται πως υπάρχουν και άλλα ζώα-κυνηγοί που έχουν τροποποιηθεί με παρόμοιο τρόπο. Καθώς τα προσφάτως δημιουργημένα τέρατα διασχίζουν την Βόρεια Αμερική καταστρέφοντας τα πάντα στο διάβα τους, ο Οκόγιε συμμαχεί με έναν αναξιόπιστο γενετικό μηχανικό για να φτιάξουν ένα αντίδοτο, μέσα σε ένα πεδίο μάχης που συνεχώς χειροτερεύει, όχι μόνο για να αποτρέψει μια παγκόσμια καταστροφή, αλλά και για να σώσει το τρομακτικό τέρας που ήταν κάποτε φίλος του».