Τρίτη, 23 Απριλίου 2019

ev media-logo

Πέθανε ο Βασίλης Αθανασούλιας, ο γνωστός αναισθησιολόγος του νοσοκομείου Καρπενησίου. Βαρύ πένθος σε όλη την Ευρυτανία, που γνώριζε και υπεραγαπούσε τον γιατρό

Από παθολογικά αίτια έφυγε το Σάββατο 28 Απριλίου 2018 το πρωί, ο γνωστός γιατρός αναισθησιολόγος, που υπηρέτησε για σειρά ετών στο νοσοκομείο Καρπενησίου και αγάπησε την Ευρυτανία όπως την ιδιαίτερη πατρίδα του τη Ζαχάρω Ηλείας όπου και κατάγεται.athanasoulias-evrytanika1

Ο Βασίλης Αθανασούλιας ζούσε στο Καρπενήσι με την οικογένειά του πάνω από 27 χρόνια, καθώς διορίστηκε στο Νοσοκομείο Καρπενησίου το 1990. 

Στο νοσοκομείο Καρπενησίου ίδρυσε την κλινική πόνου την πρώτη κλινική στην Ευρυτανία για την ανακούφιση από τους πόνους ανίατων και άλλων ασθενειών.

Το τελευταίο χρόνο, ζούσε με την οικογένειά του στην Αθήνα καθώς είχε βγει στη σύνταξη ένα χρόνο νωρίτερα, για λόγους υγείας.

Βαρύ είναι το κλίμα στους συναδέλφους τους γιατρούς και το προσωπικό στο νοσοκομείο Καρπενησίου. 

Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα 30/4/2018 στις 11 το πρωί στο νεκροταφείο Παπάγου.

*Ο εκλιπών θεωρούσε το επάγγελμα του γιατρού λειτούργημα. Έτσι η οικογένειά του αποφάσισε, για όσους το επιθυμούν, αντί στεφάνου, να κατατεθεί το ποσό στο “ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ”. Για το σκοπό αυτό, την ημέρα της κηδείας την εκκλησία, θα βρίσκεται εκπρόσωπος από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Τα "Ευρυτανικά Νέα" εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος