Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020

ev media-logomenoume spiti-small

Συνάδελφοι ιατροί και Διοίκηση του Νοσοκομείου έστειλαν συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του αναισθησιολόγου Βασίλη Αθανασούλια

Τη Δευτέρα (30/4) κηδεύτηκε στο Νεκροταφείο Παπάγου ο επί σειρά ετών αναισθησιολόγος του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου, Βασίλης Αθανασούλιας, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών. Τον τελευταίο χρόνο, ζούσε με την οικογένειά του στην Αθήνα καθώς είχε βγει στη σύνταξη ένα χρόνο νωρίτερα, για λόγους υγείας.athanasoulias-vasilis2

Ο θάνατός του σκόρπισε θλίψη σε όσους τον γνώριζαν. Βαρύ το κλίμα στους συναδέλφους του, γιατρούς και το προσωπικό στο Νοσοκομείο Καρπενησίου, όπως αποτυπώνεται στα συλλυπητήρια μηνύματα που απέστειλαν στα «Ευρυτανικά Νέα».

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

Η διοίκηση του Νοσοκομείου Καρπενησίου εξέδωσε το παρακάτω συλλυπητήριο μήνυμα:

«Το Δ.Σ., ο Διοικητής και οι εργαζόμενοι του Γ.Ν. Καρπενησίου εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος ιατρού Αθανασούλια Βασιλείου, πρώην Συντονιστή Δ/ντή Αναισθησιολογίας ο οποίος άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στο Γ.Ν. Καρπενησίου με τις ιατρικές του υπηρεσίες.

Ο διοικητής του Γενικού Νοσ. Καρπενησίου

Κουταλιανός Σταύρος»


ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

«Ο Βασίλης Αθανασούλιας που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή και διακρινόταν για το εξαιρετικό ήθος του, υπηρέτησε την ιατρική προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες του για περισσότερο από 25 έτη στο Νοσοκομείο Καρπενησίου με ευπρέπεια, επιστημοσύνη και υψηλό αίσθημα επαγγελματικής ευθύνης, καθήκοντος και σεβασμού στις ανάγκες των ασθενών.

Το ΔΣ του ΙΣΕ αποφάσισε ομόφωνα:

•    Να εκφράσει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του εκλιπόντος συναδέλφου

    Να κατατεθεί στεφάνι

   Να εκπροσωπηθεί από μέλη του στη νεκρώσιμη ακολουθία

    Να ανακοινώσει την παρούσα στα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης


Για το Δ.Σ. του Ι.Σ.Ε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΛΑΚΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΠΩΤΗΣ          ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ»


ΕΝΩΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

«Η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείου & Κ. Υγείας Ευρυτανίας θρηνεί την απώλεια του παλαιού μέλους της και πρόσφατα συνταξιούχου Αναισθησιολόγου Βασίλη Αθανασούλια.

Ο εκλιπών έβαλε την σφραγίδα του στο Γ. νοσοκομείο Καρπενησίου και υπήρξε βασικός συντελεστής της προόδου της Χειρουργικής σε μια περιοχή ορεινή και δύσκολη. Η ΕΙΝΚΥΕ συλλυπάται βαθύτατα την οικογένειά του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάσει.


Ο Πρόεδρος                       Ο ΓΓ

Κ. Τσιρώνης                      Απόστολος-Γεώργιος Σοφός»


(Πηγή φωτογραφίας: Facebook)