Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019

ev media-logo

Χωρίς ενοικιαστή το δημοτικό κατάστημα στο Π. Μικρό Χωριό. Νέα δημοπρασία ετοιμάζει ο δήμος Καρπενησίου

Την πρόωρη λύση της σύμβασης μίσθωσης του δημοτικού ξενώνα στο Παλιό Μικρό Χωριό ζήτησε ο μισθωτής, επικαλούμενος οικονομικούς λόγους. Το αίτημα του ενοικιαστή έγινε δεκτό από τον δήμο Καρπενησίου, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 26 Απριλίου 2018.mikro-xorio-taverna-xenonas1

Να θυμίσουμε πως η σύμβαση υπεγράφη στις 10 Ιουνίου 2015 και προέβλεπε 9ετή παραχώρηση του ακινήτου, έναντι μηνιαίου ενοικίου της τάξης των 360 ευρώ.

Ο δήμος πλέον προχωρά στην εκ νέου εκμίσθωσή του, και μελετά ήδη τους νέους όρους της διακήρυξης. Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι το ακίνητο αποτελείται από: υπόγειο εμβαδού 132 τ.μ. με (2) αποθήκες, ένα (1) λεβητοστάσιο και δύο (2) τουαλέτες, ισόγειο εμβαδού 148,50 τ.μ. με αίθουσα και δύο (2) παρασκευαστήρια και 1ο όροφο εμβαδού 132 τ.μ. που αποτελείται από πέντε (5) δωμάτια με δικό τους W.C. και βεράντα, χώρο καθιστικού και κοινόχρηστο W.C.

Έτσι, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ήτοι «Καφέ Μπαρ- Εστιατόριο - Ψησταριά - Σνακ Μπαρ» και Ξενοδοχείο ή Ενοικιαζόμενα Δωμάτια, εφ’ όσον πληροί τις εκάστοτε υγειονομικές διατάξεις.