Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019

ev media-logo

(Upd) Αίσιο τέλος στην αναζήτηση του 19χρονου Ολλανδού στη Βαράσοβα Αιτωλοακαρνανίας

Τέλος στην αγωνία για την οικογένεια του 19χρονου Ολλανδού τουρίστα, τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν το πρωί της Κυριακής στο όρος Βαράσοβα στην Κάτω Βασιλική Αιτωλοακαρνανίας.varasova-agios-nikolaos1

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, ο νεαρός εντοπίσθηκε από Πυροσβέστες ελαφρά τραυματισμένος, σε δύσβατο σημείο στη θέση «Άγιος Νικόλαος», στη Βαράσοβα. Στις έρευνες συμμετείχε και ελικόπτερο super puma.

Το χρονικό

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του tempo24.gr, ο νεαρός, που βρίσκεται στην περιοχή για διακοπές μαζί με την οικογένεια του, κατευθύνθηκε το πρωί της Κυριακής για μια βόλτα στο βουνό. Γύρω στις 10.00 πμ, ο παππούς του τον είδε με τα κιάλια να βρίσκεται σε ένα υψηλό και δύσκολο σημείο του. Από τότε χάθηκαν τα ίχνη του.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό άρχισαν στις 4.30 το απόγευμα. Συμμετείχαν αστυνομία και πυροσβέστες από Ναύπακτο και Μεσολόγγι (17 άτομα), η 6η ΕΜΑΚ Πάτρας μαζί με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο Μαξ.  Με τη συνδρομή ιδιώτη βαρκάρη πραγματοποιήθηκαν και έρευνες στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή, όπως επίσης και πτήσεις από ανεμοπτεριστές.