Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019

ev media-logo

Κακοτεχνίες στην Ανάπλαση Καρπενησίου. Δεν παραλαμβάνει το έργο ο δήμος, ζητά αποκατάσταση των ζημιών από τον εργολάβο

Είναι φανερό ότι το έργο της ανάπλασης, παρουσιάζει πολλά προβλήματα. Ένα από τα σημαντικότερα είναι οι κακοτεχνίες που έχουν καταγράφει στην έκθεση της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Καρπενησίου κατά τη σύνταξη του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου. anaplasi-collage-zimies1

Το Δημοτικό Συμβούλιο Καρπενησίου, συνεδρίασε την Πέμπτη 26 Απριλίου 2018, και ομόφωνα αποφάσισε να μην εγκρίνει το πρωτόκολλο προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου, όπως η ανάδοχος εταιρεία ζήτησε.

Η έκθεση της Τεχνικής Υπηρεσίας καταγράφει λεπτομερώς σωρεία κακοτεχνιών.  Παράλληλα, την έκθεση συνοδεύει και φωτογραφικό υλικό που πιστοποιεί τους λόγους για τους οποίους η υπηρεσία αρνείται να παραλάβει το έργο.

Ο δήμος, έκανε δεκτή την έκθεση της Τεχνικής Υπηρεσίας και μετά την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, απέστειλε επιστολή στην εταιρεία ζητώντας την  αποκατάσταση των κακοτεχνιών, ώστε να προχωρήσει στην έγκριση του πρωτοκόλλου παραλαβής του έργου. Περισσότερα από 300 σημεία κακοτεχνιών καταγράφει η έκθεση.

Διαβάστε δισέλιδο ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση των "Ευρυτανικών Νέων" που κυκλοφορεί στα περίπτερα, ή πατήστε εδώ