Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019

ev media-logo

Εκτάκτως τελικά, δεν έρχεται ο Αλέξης Τσίπρας στους Κορυσχάδες για τους εορτασμούς της Εθνικής Αντίστασης

korysxades-voutsis-stefani

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, τελικά, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του πρωθυπουργού, το ταξίδι του στους Κορυσχάδες για τους εορτασμούς της Εθνικής Αντίστασης που διοργανώνει ο δήμος Καρπενησίου, δεν θα πραγματοποιηθεί.

Τα "Ευρυτανικά Νέα", στα πλαίσια του ρεπορτάζ, επικοινώνησαν με το γραφείο του πρωθυπουργού, χθες Τρίτη 15/5/2018, αργά το βράδυ, και μέχρι τότε η επίσκεψη του πρωθυπουργού ήταν πιθανή.

Τελικά τα σχέδια άλλαξαν, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο κ Τσίπρας επιθυμούσε να παρευρεθεί στις εκδηλώσεις. Εξάλλου θα ήταν ο κεντρικός ομιλητής.

Κατά τα άλλα, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 δεν αλλάζει, ενώ κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ Νίκος Βούτσης.Σχόλια  

 
+2 #3 Γιώργος Τάσιος 17-05-2018 17:27
Παρακαλώ μετά από αυτό το απρόσμενο γεγονός, την πάντα του δήμου να “βαρέσει” πένθιμα, δείγμα μεγάλης εκτίμησης στον αναμφισβήτητο ηγέτη της αριστεράς, Αλέξη Τσίπρα, απόντα της εκδήλωσης μνήμης, της εθνικής αντίστασης, που ως γνήσιος εκφραστής της, στο πρόσωπό του επαναπαύονται επιτέλους οι ψυχές και τα οράματα των αγωνιστών της…
Παράθεση
 
 
+2 #2 td 17-05-2018 09:24
Θετικό το γεγονός ότι δεν θα μαγαρίσεις τους Κορυσχάδες μετά την Καισαριανή.
Παράθεση
 
 
+2 #1 ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑ 16-05-2018 16:59
Αχ τι κρίμα θα χάσουν την ευκαιρία οι πάσης φύσεως κλακαδόροι να αποτελέσουν συνοδεία ενός αριστερού,λέμε τώρα, πρωθυπουργού.
Ας δούμε την θετική όμως πλευρά, δεν θα γίνουμε αποδέκτες μερικών ακόμα παπαρολογιών του αξιότιμου Αλέξη. Κάτι είναι και αυτό.
Παράθεση