Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019

ev media-logo

Η Αθήνα γνωρίζει τον Θεοφάνη Παναγιωτόπουλο. Παρουσίαση των βιβλίων του σε σύναξη Ευρυτάνων και νέα ποιητική συλλογή

Την Τετάρτη 2 Μαΐου, ο Σύλλογος Καρπενησιωτών Αθήνας «Το Βελούχι», οι Εκδόσεις «Όστρια», ο Σύνδεσμος Μεγαλοχωριτών «Η Αγία Παρασκευή» και η Ένωση Απανταχού Ευρυτανισσών για την Αειφόρο Ανάπτυξη της Ευρυτανίας, διοργάνωσαν μια ωραία εκδήλωση στην Αθήνα για την παρουσίαση των βιβλίων του Θεοφάνη Λ. Παναγιωτόπουλου «Αειθαλές σκίρτημα» και «Τελευταίος Ασπασμός».panagiotopoulos-ekplirosi-biblio1

Από την παρουσίαση της νέας, κοινής ποιητικής συλλογής του Θεοφάνη Παναγιωτόπουλου και της Στέλλας Σουραφή

Ευρυτάνες και μη είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το έργο του νεαρού συγγραφέα - ποιητή, ο οποίος είναι και συνεργάτης των «Ευρυτανικών Νέων» (στήλη «Λογοτεχνικές Διαδρομές»). Για τα βιβλία και τον Θ. Παναγιωτόπουλο μίλησαν ο Πάνος Νιαβής και η φιλόλογος - ποιήτρια Στέλλα Σουραφή, με συντονιστή τον συγγραφέα Κώστα Μπουμπουρή.

Εξάλλου, λίγες ημέρες αργότερα (7/5) πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η παρουσίαση μιας νέας κοινής ποιητικής συλλογής του Θεοφάνη Παναγιωτόπουλου και της Στέλλας Σουραφή. Φέρει τον τίτλο «Η εκπλήρωση του ανεκπλήρωτου».

Πρόκειται για ερωτικές επιστολές ημερολογιακού ύφους, όπου ένας άντρας και μια γυναίκα καταγράφουν τη βίωση ενός έρωτα έτσι όπως τον έζησαν. Για τη συλλογή μίλησαν η Μίνα Ταβουλάρη και η Νατάσα Λάμπρου.

 panagiotopoulios-belouxi-athina1

Από τη βιβλιοπαρουσίαση που οργάνωσαν οι Καρπενησιώτες της Αθήνας