Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020

ev media-logo

Συνέλαβαν έναν 38χρονο που είχε «ρημάξει» την αποθήκη του δήμου στον Προυσό - Επιτυχία της Ασφάλειας Καρπενησίου

Στην άκρη του νήματος όσον αφορά στην υπόθεση κλοπών που είχαν διαπραχθεί σε αποθήκη του δήμου Καρπενησίου, στον Προυσό Ευρυτανίας, έφθασαν οι άνδρες της Ασφάλειας Καρπενησίου. katsampeio-apothiki-dimou

Ένας 38χρονος, κάτοικος Μεσολογγίου, συνελήφθη προχθές το βράδυ του Σαββάτου (19/5), μετά από διάπραξη κλοπής ενός χορτοκοπτικού  μηχανήματος σε οικία στον Προυσό, ύστερα από επιχείρηση της Ασφάλειας Καρπενησίου σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Προυσού. Αυτή ήταν και η αρχή του τέλους για την "πλούσια" παραβατική του δράση.

Όπως προέκυψε, ο κατηγορούμενος είχε εισέλθει στη δημοτική αποθήκη στον Προυσό συνολικά τέσσερις (4) φορές, αφαιρώντας πάνω από έναν τόνο ποσότητας καυσίμων, ποσότητα λιπαντικών, διάφορα ανταλλακτικά - εξαρτήματα οχημάτων, πετρελαιοκίνητη αντλία νερού κ.α. Η συνολική αξία αυτών υπερβαίνει τις 6.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι ο 38χρονος έχει έντονο ποινικό παρελθόν, καθώς έχει απασχολήσει τις Αρχές για παρόμοιες και άλλες αξιόποινες πράξεις. Η Ασφάλεια Καρπενησίου είχε φτάσει στα ίχνη του 38χρονου, τον οποίο παρακολουθούσε στενά και, όπως φαίνεται, μάλλον περίμενε τη λάθος κίνηση από τον δράστη, όπερ και εγένετο.

Αναλυτικό ρεπορτάζ θα διαβάσετε στα «Ευρυτανικά Νέα» που κυκλοφορούν την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018