Τρίτη, 23 Απριλίου 2019

ev media-logo

Δημιουργικό καλοκαίρι για τα παιδιά. Σε εξέλιξη οι εγγραφές για τα «Βουνο...παιχνιδίσματα», το πρόγραμμα του δ. Καρπενησίου

Όπως έγραψαν την προηγούμενη εβδομάδα τα «Ευρυτανικά Νέα», ο δήμος Καρπενησίου πραγματοποιεί, για τρίτη συνεχή χρονιά, πρόγραμμα καλοκαιρινής απασχόλησης παιδιών, με στόχο τη στήριξη της οικογένειας, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις εργασιακές και προσωπικές της υποχρεώσεις, με την παράλληλη δημιουργική αξιοποίηση του ελευθέρου χρόνου των παιδιών.dimos-karpen-simaies1

Τα καθιερωμένα -πλέον- «Βουνο...παιχνιδίσματα», απευθύνονται σε όλους τους γονείς (δημότες αλλά και επισκέπτες) παιδιών ηλικίας 5 έως 12 χρόνων.

Περίοδοι & κόστος συμμετοχής

Το πρόγραμμα θα λειτουργήσει σε τέσσερις περιόδους ως εξής: Α’ περίοδος από Δευτέρα 18 έως Παρασκευή 29 Ιουνίου, Β’ περίοδος από Δευτέρα 2 Ιουλίου μέχρι Παρασκευή 13 Ιουλίου, Γ’ περίοδος από Δευτέρα 16 έως Παρασκευή 27 Ιουλίου και Δ’ περίοδος από 30 Ιουλίου έως 10 Αυγούστου.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 25 ευρώ για κάθε παιδί, ανά περίοδο λειτουργίας.

Από τον δήμο επισημαίνεται πως όσοι γονείς διαθέτουν κάποια δεξιότητα και μπορούν να δεσμευθούν για την μετάδοση αυτής στα παιδιά του προγράμματος (εκμάθηση μουσικού οργάνου, εκμάθηση ξένης γλώσσας, θεατρικό παιχνίδι κ.α.) με την παροχή τουλάχιστον δίωρης εβδομαδιαίως εθελοντικής απασχόλησης, τότε δικαιούνται μια δωρεάν συμμετοχή του παιδιού τους σε κάθε περίοδο.

Οι αιτήσεις

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις τους αυτοπροσώπως στα γραφεία του δήμου, είτε ηλεκτρονικά στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , με θέμα: Βουνο...παιχνιδίσματα, προσκομίζοντας επίσης ιατρική γνωμάτευση για την δυνατότητα άθλησης του παιδιού και το αντίστοιχο ποσό συμμετοχής.