Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020

ev media-logomenoume spiti-small

(Upd) Αλλαγή σχεδίων λόγω… καιρού. Mόνο αν χρειαστεί θα εφαρμοστούν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Αντάμωμα

Αποφάσεις ελήφθησαν όσον αφορά στο κλείσιμο κεντρικών δρόμων και πάρκινγκ στο Καρπενήσι, λόγω του 3ήμου Ανταμώματος Φίλων Μοτοσικλέτας, την Παρασκευή 15, το Σάββατο 16 και την Κυριακή 16 Ιουνίου, ωστόσο αυτές θα έχουν ισχύ… υπό προϋποθέσεις. Θεωρείται δεδομένο πως, αφού ο καιρός αναμένεται βροχερός, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα είναι λιγότερο αυστηρές.

mixani-broxi1

Την Πέμπτη (14/6) το evrytanika.gr ανάρτησε την απόφαση της Αστυνομικής Δ/νσης Ευρυτανίας για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν και την απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του δήμου Καρπενησίου όσον αφορά στους χώρους στάθμευσης [ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ].

Ο διαφαινόμενος, ωστόσο, άστατος καιρός που θα επικρατεί κατά τη διάρκεια του 3ημέρου, είναι πολύ πιθανόν να τροποποιήσει τα σχέδια και οι αποφάσεις να μείνουν πρακτικά «στα χαρτιά», χωρίς εφαρμογή. Έτσι, όπως σημειώνουν οι αρμόδιοι, τόσο ο αντιδήμαρχος Καρπενησίου Ταξιάρχης Κουτρομάνος όσο και οι άνθρωποι της διοργάνωσης, αν τις προαναφερθείσες στις αποφάσεις ώρες επικρατεί κακοκαιρία, οι δρόμοι θα παραμείνουν ανοικτοί προς χρήση από τους πολίτες.

Πάντως, παρά τα καιρικά εμπόδια που όπως φαίνεται θα προκύψουν, η τριήμερη γιορτή των φίλων μοτοσικλέτας θα πραγματοποιηθεί κανονικά, πιθανόν, ωστόσο, οι υπαίθριες δραστηριότητες (πχ συναυλίες) θα γίνουν σε κλειστό χώρο και πιο συγκεκριμένα σε αίθουσα του Αθλητικού Κέντρου Καρπενησίου. Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων.