Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019

ev media-logo

Αρχίζει σήμερα το δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο για μελισσοκόμους στο Καρπενήσι

Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος «Αρισταίος», σε συνεργασία με το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Βαρδάτων ν. Φθιώτιδας του ΕΛ.ΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ πραγματοποιεί δωρεάν πρόγραμμα ταχύρρυθμης επαγγελματικής κατάρτισης για επαγγελματίες Μελισσοκόμους.melissokomoi-kypseli1

Το σεμινάριο θα έχει διάρκεια 15 ώρες, θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 18/6 (ώρες 16.00-21.00), θα συνεχιστεί την Τρίτη 19/6 (τις ίδιες ώρες) και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 20 Ιουνίου (8.30 έως 13.30). Τα μαθήματα θα φιλοξενηθούν στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου.

Το περιεχόμενο

Στα πλαίσια του προγράμματος οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με τα εξής: Μελισσοκομικοί χειρισμοί κατά την διάρκεια του έτους, μελισσοκομικά φυτά, τυποποίηση - εμπορία - προώθηση - σήμανση των μελισσοκομικών προϊόντων, βιολογική Μελισσοκομία (όροι και προϋποθέσεις), παραγωγή σύνθετων προϊόντων με βάση τα προϊόντα της κυψέλης (π.χ καλλυντικά, προϊόντα διατροφής, φάρμακα κλπ).

Οι μελισσοκόμοι που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το Πρόγραμμα Κατάρτισης μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο οργάνωσης της εκπαίδευσης κ. Διώτη Σωτήρη στο τηλέφωνο 6975500035.