Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019

ev media-logo

(ΒΙΝΤΕΟ) Να προβεί σε… πραξικόπημα κάλεσε τον στρατό ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής στην Αιτωλοακαρνανία, Κώστας Μπαρμπαρούσης

Ένα πρωτοφανές επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (15/6) στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής στην Αιτωλοακαρνανία Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση να καλεί τον στρατό να προβεί σε… πραξικόπημα.

mparmparousis-xrisi-augi1

Ο βουλευτής της ΧΑ, σε ένα πρωτοφανές αντιδημοκρατικό παραλήρημα, κάλεσε τη στρατιωτική ηγεσία της χώρας «να σεβαστεί τον όρκο της» και «να συλλάβει τον πρωθυπουργό, τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας». Άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής, ο οποίος προανήγγειλε έκτακτη διάσκεψη των προέδρων της Βουλής ώστε να αποκλειστούν οι εκπρόσωποι της Χ.Α από τις συνεδριάσεις του σώματος. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής του γειτονικού νομού είχε παραβρεθεί πρόσφατα σε τελετή μνήμης στην "Τρύπα της Τατάρνας", παρουσία στελεχών της ΧΑ των νομών Αιτωλοακαρνανίας και Ευρυτανίας, καθώς και πολιτών.