Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019

ev media-logo

[15 ΦΩΤΟ] Καθιερώνεται στη συνείδηση του κοινού η Θεατρική Ομάδα των Φοιτητών, που ανέβασε 3ήμερη κωμωδία

«Καλά ξεμπερδέματα» είχε τίτλο το έργο που ανέβασε, το τριήμερο 8-10 Ιουνίου 2018, η θεατρική ομάδα των φοιτητών του ΤΕΙ «Πράξις». Επρόκειτο για μια σύγχρονη κωμωδία καταστάσεων με ανατροπές, διδάγματα και αρκετά… μπερδέματα, την οποία απόλαυσαν (και τα τρία βράδια) περισσότεροι από 500 άνθρωποι.1

Η θεατρική ομάδα του ΤΕΙ εμφανίστηκε με ανανεωμένη σύνθεση και αρκετά νέα πρόσωπα, λίγο καιρό μετά τη συμμετοχή της σε Φεστιβάλ στη Σύρο, όπου έλαβε εγκωμιαστικά σχόλια (παρουσίασε το έργο «Δε θα με τρελάνεις εσύ εμένα»). Η ανταπόκριση του κοινού γίνεται κάθε φορά και μεγαλύτερη, με τους Καρπενησιώτες να επιβραβεύουν την προσπάθεια της ομάδας.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο κόσμος μάς στηρίζει και βλέπουμε τους κόπους μας να ανταμείβονται με τον καλύτερο τρόπο, το γέλιο! Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την νέα σεζόν!», ανέφερε στα «Ευρυτανικά Νέα» ο σκηνοθέτης του έργου, Στέφανος Προφήτης, που δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τον Σύλλογο Φοιτητών του ΤΕΙ για τη στήριξη.

Οι πρωταγωνιστές

Έπαιξαν οι: Αρμάντο Κόσκου, Στέφανος Προφήτης, Χριστίνα Λυκοπούλου, Χρήστος Σιαράμπαλης, Ιωάννα Οσμάνι, Παυλίνα Τοντικίδου, Άγγελος Ζαρβαδινός. Υπεύθυνοι σκηνής ήταν οι: Κατερίνα Μακράκη και Μελπωμένη Μόσχου, Υπεύθυνος ήχου ο Κατσιούλης Βλάσης, Υπεύθυνος φωτισμού ο Μυσίκος Γιώργος, Σκηνοθέτης Β' ο Κατσιούλης Βλάσης και τη σκηνοθεσία είχε αναλάβει ο Στέφανος Προφήτης.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

12