Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019

ev media-logo

Αλλάζει μορφή το Δίαθλο Καρπενησίου. Τι (νέο) θα δούμε την Κυριακή 29 Ιουλίου

Σημαντικές αλλαγές αποφασίστηκαν και θα εφαρμοστούν στη διοργάνωση του Διάθλου στο Καρπενήσι, που φέτος θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Ιουλίου με επίκεντρο την κεντρική πλατεία.diathlo-ekkinisi-2017

 

Αναπτυξιακό χαρακτήρα, αποκλειστικά για παιδιά, λαμβάνει πλέον το Δίαθλο (Ποδήλατο-Τρέξιμο) του Καρπενησίου. Ο βασικός αγώνας θα είναι ένα 10άρι αντοχής που θα συνδέει την κεντρική πλατεία του Καρπενησίου με το Αθλητικό Κέντρο.

Η διοργάνωση κάνει… στροφή στην τρίτη χρονιά της, με στόχο να γίνει πιο ελκυστική για περισσότερο κόσμο (αθλητές-αθλούμενους) που θα επιλέξει τη δροσερή Ευρυτανία μεσούσης της θερινής περιόδου.

Την Κυριακή 29 Ιουλίου για την ακρίβεια, ο αγώνας δρόμου Energy Run 10χλμ θα δεσπόζει στο πρόγραμμα και μάλιστα με ανανεωμένη διαδρομή που θα συνδέει την πλατεία με το αθλητικό κέντρο. Η διαδρομή είναι μέτριας δυσκολίας με πολύ ήπιες κλίσεις. Παράλληλα θα διεξαχθούν και διαδρομές fun run 2.5χλμ για όλες τις ηλικίες και παιδικός αγώνας kids run 1,5χλμ.

Την ίδια ώρα, η παράδοση του Διάθλου Καρπενησίου συνεχίζεται δίνοντας τη σκυτάλη στη νέα γενιά με τον αγώνα παιδικού-αναπτυξιακού διάθλου “Energy Duathlon Karpenissi 2018 Kids edition” με δυο διαδρομές 1,5-5-0,5χλμ για παιδιά από 12 έως 15 ετών, και 0,5-3-0,5χλμ για παιδιά από 6 έως 11 ετών.

Οι αγώνες συνδιοργανώνονται από τον Δήμο Καρπενησίου, την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου και την Περιφέρεια Στερεάς. Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά στην σελίδα της διωργάνωσης. Πατήστε εδώ