Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019

ev media-logo

Τριήμερο πανελλήνιο Συνέδριο Νέων στο Καρπενήσι, υπό την αιγίδα της Μητρόπολης Καρπενησίου

Από την Παρασκευή 27 έως και την Κυριακή 29 Ιουλίου 2018 θα διεξαχθεί στο Καρπενήσι (ξενοδοχείο Lecadin) το 1ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Επιμορφωτικό Συνέδριο Νέων με θέμα: «Πίστη, Ύπαρξη & Σχέση», υπό την αιγίδα της Μητρόπολης Καρπενησίου.sinedrio-mitropoli1

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «Το Συνέδριο απευθύνεται σε Νέες και Νέους από όλη την Ελλάδα. Δικαίωμα εγγραφής έχουν πρόσωπα ηλικίας 18 έως 30 ετών με ενδιαφέρον στο διάλογο της θεολογίας και της πνευματικής ζωής με τις επιστήμες του ψυχισμού (ψυχιατρική, ψυχολογία, ψυχοθεραπείες)».

«Σκοπός του Συνεδρίου είναι να αναδειχθούν οι δυνατότητες αναγνώρισης, επεξεργασίας και εξέλιξης του αξιακού συστήματος και των βιωμένων εμπειριών των νέων στη συνάντηση με την πραγματικότητα της μεταμοντέρνας κοινωνίας και των κοινωνικών εξελίξεων που παρατηρούνται. Ο συνδυασμός των εισηγήσεων από επιλεγμένους εισηγητές, διακεκριμένους για την παρουσία τους στην αιχμή των κοινωνικών διεργασιών και στον καημό της συνάντησης δύο τόσο ιδιαίτερων και ουσιαστικών χώρων για το ‘Είναι μας’, το χώρο των επιστημών του Ψυχισμού και της Θεολογίας, διεκδικεί την ενεργό συμμετοχή των νέων ανθρώπων».

>>ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ