Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019

ev media-logo

Αποτελέσματα με... κωδικό! Αναρτήθηκαν στα Λύκεια της Ευρυτανίας οι βαθμολογίες των πανελλαδικών εξετάσεων, όμως με κρυμμένα τα ονόματα των μαθητών

Τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων των φετινών Πανελληνίων Εξετάσεων έδωσε την Παρασκευή 29 Ιουνίου το Υπουργείο Παιδείας, που ανακοίνωσε τις βαθμολογίες των μαθημάτων. Από νωρίς το πρωί, η ΔΔΕ Ευρυτανίας ξεκίνησε την αποστολή των αποτελεσμάτων στα σχολεία του νομού, στα οποία κατόπιν και αναρτήθηκαν αναλυτικά οι βαθμοί ανά μάθημα.

panellinies-2017-bathmoii

 

Φέτος όμως περίμενε μια έκπληξη τους μαθητές. Οι πίνακες δεν ανέγραφαν τα ονόματα των μαθητών, αλλά τον κωδικό τους στις πανελλαδικές.

Σε γενικές γραμμές, οι επιδόσεις των υποψηφίων κινήθηκαν και φέτος σε υψηλά επίπεδα, δικαιώνοντας τους κόπους μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων. Στο Γενικό Λύκειο Καρπενησίου οι βαθμολογικές επιδόσεις αναρτήθηκαν στους διαδρόμους του σχολείου, με τα συναισθήματα παιδιών και γονιών να… ποικίλουν. Στα περιφερειακά λύκεια, παρά τις δεδομένες αντιξοότητες, δεν έλειψαν ούτε φέτος οι επιτυχίες των υποψηφίων.

Στην έντυπη έκδοση των Ευρυτανικών Νέωνπ, που θα κυκλοφορήσει την Τετάρτη 4 Ιουλίου θα διαβάσετε αναλυτικό ρεπορτάζ για τις επιδόσεις των υποψηφίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ σε Καρπενήσι και χωριά, με στατιστικά στοιχεία, αριστούχους και συνεντεύξεις.