Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019

ev media-logo

Δήμος Καρπενησίου: Αιτήσεις αποζημίωσης από τον ΕΛΓΑ για τις ζημιές σε κηπευτικά λόγω βροχής (28/6)

Με ανακοίνωσή του ο δήμος Καρπενησίου ενημερώνει τους δημότες ότι δέχεται αιτήσεις αποζημίωσης από τον ΕΛΓΑ, για ζημιές που σημειώθηκαν στις καλλιέργειες κηπευτικών, οσπρίων και πατάτας, εξαιτίας της βροχόπτωσης που σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018 στη Δημοτική Κοινότητα Καρπενησίου.dimos-karpen-simaies1

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους μέχρι την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018, προσκομίζοντας παράλληλα και τα εξής δικαιολογητικά: 1. φωτοτυπία ταυτότητας, 2. Αριθμό Φορολογικού Μητρώου, 3. φωτοτυπία της πρώτης σελίδας του τραπεζικού βιβλιαρίου, 4. αντίγραφο της Ενιαίας Δήλωσης Καλλιέργειας έτους 2018 και απόδειξη τράπεζας καταβολής των τελών εκτίμησης ζημιάς.

Σημειώνεται ότι απαραίτητη προϋπόθεση για την απαίτηση αποζημίωσης είναι η ελάχιστη έκταση του 1 στρέμματος για κάθε καλλιέργεια.

Να αναφέρουμε ακόμη ότι τα τέλη εκτίμησης ανέρχονται για την καλλιέργεια κηπευτικών στο ποσό των 2,00 ευρώ, ενώ για την καλλιέργεια πατάτας και οσπρίων στο ποσό του 1,00 ευρώ για κάθε στρέμμα.

Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επικοινωνεί με τον δήμο Καρπενησίου στο τηλέφωνο 22373-50044.