Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019

ev media-logo

Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Σουλιώτης: «Γιορτή πανελλήνιας εμβέλειας τα Μποτσάρεια» - «Θέλουμε να προβάλλουμε τον τόπο μας»

Για τα "Μποτσάρεια", που θα πραγματοποιηθούν το διήμερο 10-11 Αυγούστου 2018, μίλησε πρόσφατα στα "Ευρυτανικά ΝΕΑ" ο δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης. Φέτος η τρίτη χρονιά που διοργανώνονται και μάλιστα θα γίνουν υπό την αιγίδα της Προεδρίας της Ελληνικής Δημοκρατίας, ενώ ο ίδιος ο πρόεδρος κ. Προκόπης Παυλόπουλος θα παραβρεθεί στις εκδηλώσεις.souliotis-mpotsareia-arxeio1

Ο δήμαρχος Καρπενησίου, μεταξύ άλλων, είπε:

"Είναι διπλή η χαρά μας. Είναι μεγάλη χαρά για εμάς που θα φιλοξενήσουμε εδώ στο Καρπενήσι τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας τον κ. Παυλόπουλο, να μιλήσουμε μαζί του, να του δείξουμε τον τόπο μας, να μοιραστούμε προβληματισμούς και επιπλέον είναι πολύ σημαντικό, μία πολύ φιλόδοξη προσπάθεια που ξεκινήσαμε εδώ και τρία χρόνια με την καθιέρωση των εκδηλώσεων “Μποτσάρεια” που κάνουμε στη μνήμη του Μάρκου Μπότσαρη, του αγωνιστή της Επανάστασης, σιγά-σιγά αυτή η εκδήλωση που στήθηκε κυρίως με συνεργασία δικών μας ανθρώπων, μία ομάδα ανθρώπων που κάθε χρόνο εμπλουτίζεται,  φτάνει φέτος να είναι μία γιορτή πανελλήνιας εμβέλειας πολύ δε περισσότερο, μπαίνει κάτω από τη σκέπη της Προεδρίας της Ελληνικής Δημοκρατίας και θα είναι παρών στην εκδήλωση και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Όλοι μας θέλουμε να αναδείξουμε όσο γίνεται την ιστορία μας θέλουμε να προβάλλουμε τον τόπο μας και για αυτό και συνεργαζόμαστε με τον σύλλογο “Μάρκος Μπότσαρης”, μαζί ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια, αλλά και με όλους όσους άλλους συμπορευθήκαμε σε αυτή την προσπάθεια, την αντιπεριφέρεια, την Μητρόπολη και από φέτος την Ένωση Ευρυτάνων Αμερικής “ΒΕΛΟΥΧΙ”. Και τους ευχαριστώ όλους.”.