Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019

ev media-logo

Δίαθλο για παιδιά και 10χλμ δρόμου για όλους, την Κυριακή 29 Ιουλίου στο Καρπενήσι - Σε εξέλιξη οι εγγραφές

Όπως έγκαιρα και έγκυρα έγραψαν τα «Ευρυτανικά Νέα», το δίαθλο στο Καρπενήσι αλλάζει μορφή φέτος.

 

Ο δήμος Καρπενησίου, η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος συνδιοργανώνουν την Κυριακή 29 Ιουλίου 2018 τους αγώνες KARPENISSI Energy RUN 10k και Kids Duathlon 2018 στην πόλη του Καρπενησίου.diathlo-2016-paidi-termatismos

Το δίαθλο (τρέξιμο-ποδήλατο) για ενήλικες καταργήθηκε και τη θέση του πήρε αγώνας 10 χιλιομέτρων, από την κεντρική πλατεία έως το Αθλητικό Κέντρο και επιστροφή για τον τερματισμό ξανά στην πλατεία.

Πιο αναλυτικά, η εκκίνηση θα δοθεί από την κεντρική πλατεία του Καρπενησίου και κατηφορίζοντας οι δρομείς θα κατευθυνθούν προς το Αθλητικό κέντρο Καρπενησίου μέσω του Εθνικού δρόμου Καρπενησίου-Λαμίας. Φτάνοντας στο αθλητικό κέντρο οι δρομείς κάνουν μία στροφή περιμετρικά του αθλητικού κέντρου αριστερόστροφα, βγαίνουν από την κεντρική πύλη και επιστρέφουν από την ίδια διαδρομή για τερματισμό στην κεντρική πλατεία του Καρπενησίου.

Την ίδια ημέρα θα λάβει χώρα το παιδικό-αναπτυξιακό δίαθλο “Energy Duathlon Karpenissi 2018 Kids edition” ενώ παράλληλα θα διοργανωθεί και fun run 2.5χλμ και παιδικός αγώνας 1,5χλμ.

Οι εγγραφές είναι σε εξέλιξη και γίνονται στην ιστοσελίδα: http://www.energyraces.gr/register/karpenissi/