Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019

ev media-logo

Στην Ιταλία ταξιδεύει η αθλήτρια Φωτεινή Κολόκα, που θα λάβει μέρος σε παγκόσμιο πρωτάθλημα ορεινού τρεξίματος νέων

Τον περασμένο Μάιο, σε αγώνα πρόκρισης στο Τείχιο Δωρίδας (Φωκίδα), η Φωτεινή Κολόκα είχε εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο «Υοuth Skyrunning World Championship 2018», το παγκόσμιο πρωτάθλημα ορεινού τρεξίματος νεαρών ηλικιών που γίνεται στην Ιταλία από τις 3 έως τις 5 Αυγούστου 2018.koloka-2018-face

 

Πλέον έφθασε η ώρα για τη Μεγαλοχωρίτισσα αθλήτρια να βιώσει από κοντά μια ξεχωριστή εμπειρία, τρέχοντας με συνομήλικους με το ίδιο πάθος για το τρέξιμο και το βουνό από όλον τον κόσμο. Η ταλαντούχα δρομέας θα πάρει μέρος σε δύο αγώνες, την Παρασκευή 3 και την Κυριακή 5/8.

Στην ελληνική αποστολή συμμετέχουν ακόμα οι: Μανώλης Πούρικας, Νίκος Πονηρέας, Αλέξανδρος Τζουμάκας, Απόστολος Τζουμάκας και Ηλίας Καραλής.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο adventure.com, η 23χρονη είχε δηλώσει σχετικά με τους στόχους ενόψει της Ιταλίας:

«Στόχος μου είναι να φτάσω εκεί και να είμαι έτοιμη σωματικά και ψυχικά! Να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό! Και να βιώσω τον αγώνα στο 100%!

Το επίπεδο των αθλητών που θα συναντήσω θα είναι αρκετά υψηλό και η συμμετοχή μου είναι σίγουρο ότι θα με γεμίσει με εμπειρία, γνώσεις, στοιχεία σημαντικά για την περαιτέρω εξέλιξή μου!».