Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019

ev media-logo

Οργανώνονται οι Απόστρατοι Σωμάτων Ασφαλείας της Ευρυτανίας. Υπέγραψαν την ιδρυτική πράξη του σωματείου

Πριν λίγες εβδομάδες επισημοποιήθηκε, από την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευρυτανίας, η ίδρυση Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας στην Ευρυτανία.

apostratoi-sinantisi1

Πιο ειδικά, στις 5/7/18 πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Π.Ο.Α.Σ.Α κ. Χριστακόπουλου Ευάγγελου, του Α΄ Αντιπροέδρου κ. Μπέττα Δημητρίου, του Προέδρου του Συνδέσμου Αποστράτων Σ.Α. Φθιώτιδος κ. Κατσαμά Νικολάου και του Γ.Γ. του Συνδέσμου κ. Τσικνά Βασιλείου με Αποστράτους των Σωμάτων Ασφαλείας, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του κ. Μπίκα Κωνσταντίνου για την ίδρυση Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας στην Ευρυτανία. Την ίδια ημέρα υπογράφτηκε από τα μέλη του Συνδέσμου η ιδρυτική πράξη και έγινε η εκλογή της προσωρινής διοίκησης.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης έγινε ενημέρωση από την Ομοσπονδία για τα θέματα που απασχολούν τους Αποστράτους και ανταλλάχθηκαν απόψεις για την ενίσχυση της προσφοράς των αποστράτων στην τοπική κοινωνία.

«Ο Πρόεδρος κ. Χριστακόπουλος Ευάγγελος δήλωσε ότι η Ομοσπονδία θα είναι αρωγός στην προσπάθεια αυτή, ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για τη συμμετοχή τους, τον κ. Μπίκα Κωνσταντίνο για την ανάληψη της εν λόγω πρωτοβουλίας, και τέλος ευχαρίστησε τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευρυτανίας Α/Υ κ. Νικοπολίδη Ιωάννη για την ειλικρινή και ένθερμη υποδοχή, για τη διάθεση της αίθουσας για τις ανάγκες της συνάντησης και για την υπόσχεση του να παραχωρήσει χώρο στο οίκημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης για τις στεγαστικές ανάγκες του νεοϊδρυθέντος συνδέσμου», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Π.Ο.Α.Σ.Α.