Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Στη 15η θέση κατετάγη ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ στα 20χλμ βάδην του Βερολίνου. Είχε προετοιμαστεί στο υψόμετρο του Καρπενησίου

Μια άκρως ικανοποιητική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Καρδιτσιώτης Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ στον τελικό των 20χλμ βάδην που έγινε το Σάββατο 11/8, στο πλαίσιο του πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου στο Βερολίνο.

papamixail berlin

 φωτο Άγγελος Ζυμάρας

Ο κορυφαίος Έλληνας βαδιστής, που πραγματοποίησε την προετοιμασία του στο Καρπενήσι, με επίκεντρο το Αθλητικό Κέντρο, κατετάγη 15ος σε χρόνο 1.22.51, πολύ κοντά στο φετινό του 1.22.48.

Μετά τον αγώνα, δήλωσε: "Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα. Θα περίμενα με βάση τα περάσματα να έχω κάνει μια επίδοση λίγο καλύτερη, ωστόσο με επηρέασε αρκετά η υγρασία. Το βάδην είναι ένα αγώνισμα που εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα καιρικά φαινόμενα. Οπως και πολύ άλλοι έτσι κι εγώ έπεσα περίπου στο 13ο χιλιόμετρο, αφού γλίστρησα στη στροφή λόγω της βροχής.

Η χρονιά κλείνει αρκετά καλά, κάναμε κάποιες αλλαγές φέτος με τον Παναγιώτη Χαραμή, οι οποίες φαίνεται πως απέδωσαν".

Στις γυναίκες η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη παρά τον τραυματισμό της κατάφερε να τερματίσει στη 13η θέση σε 1:32.16. Μάλιστα, η συγκεκριμένη επίδοση αποτελεί την καλύτερη φετινή για την 34χρονη βαδίστρια.

ntrimpisioti berlin1

 φωτο Άγγελος Ζυμάρας