Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019

ev media-logo

Περισσότερα από 60 παιδιά απασχολήθηκαν δημιουργικά στα «Βουνό...παιχνιδισματα», το θερινό πρόγραμμα του δήμου Καρπενησίου (ΦΩΤΟ)

Επιτυχημένο κρίνεται το Πρόγραμμα Καλοκαιρινής Απασχόλησης Παιδιών του δήμου Καρπενησίου, με τίτλο "Βουνό...παιχνιδισματα", που φέτος πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.bounopaixnidismata3

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που απευθύνεται σε όλους τους γονείς (δημότες και επισκέπτες) του δήμου, δίνοντας την ευκαιρία σε παιδιά ηλικίας 5-12 ετών να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά τον χρόνο τους, την περίοδο που τα σχολεία είναι κλειστά για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Το εφετινό πρόγραμμα δομήθηκε σε τέσσερις περιόδους λειτουργίας, από τις 18 Ιουνίου έως και τις 10 Αυγούστου 2018, με το κόστος για κάθε περίοδο (10+ μέρες έκαστη) να ανέρχεται στα 10 ευρώ για κάθε παιδί.

bounopaixnidismata4

Αυτό το καλοκαίρι περισσότερα από 60 παιδιά απασχολήθηκαν δημιουργικά με πολύ παιχνίδι, μαγειρέματα, ρομποτική, κατασκευές, αθλητικές δραστηριότητες και εξορμήσεις στα πάρκα, τις παιδικές χαρές και τους αθλητικούς χώρους του δήμου, επισκέψεις σε δημόσιες υπηρεσίες και κοινωνικές δομές. Η Γιορτή Λήξης πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες.

bounopaixnidismata1

«Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συντελεστές, εθελοντές, εκπαιδευτικούς και κυρίως τους γονείς για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη του προγράμματος.», σημειώνει σε σχετική του ανακοίνωση ο δήμος Καρπενησίου.

bounopaixnidismata2