Σάββατο, 17 Αυγούστου 2019

ev media-logo

Οι Μακρακωμίτες πεζοπόροι (ξανά) στο εντυπωσιακό Πανταβρέχει - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στο εκπληκτικής ομορφιάς Πανταβρέχει, που βρίσκεται ανάμεσα στα χωριά Ρωσκά και Δολιανά, βρέθηκαν πρόσφατα τα μέλη και φίλοι του Ε.Π-Ο.Σ Μακρακώμης, του πεζοπορικού συλλόγου από τη γειτονική κωμόπολη που συχνά επιλέγει την Ευρυτανία για τις εξορμήσεις του.1

Οι συμμετέχοντες διέσχισαν το περίφημο φαράγγι και είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν κάτω από τους εντυπωσιακούς καταρράκτες και να πάρουν μια γερή «δόση» δροσιάς προτού πάρουν τον δρόμο της επιστροφής για τη Μακρακώμη.

Οι πεζοπόροι γράφουν τα εξής για την εξόρμηση στο Πανταβρέχει:

«Πανταβρέχει, ένας εξαιρετικά ελκυστικός προορισμός για όλους. Το μακρύ ταξίδι, όχι λόγο της απόστασης αλλά λόγο του κακοτράχαλου δρόμου, ξεχνιέται πολύ γρήγορα όταν φτάνεις στην είσοδο του μοναδικής ομορφιάς φαραγγιού, που το διασχίζει σχεδόν νωχελικά ο ποταμός Κρικελιώτης. Η ομάδα μελών και φίλων του Ε.Π-Ο.Σ. ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ έφτασε στη γέφυρα Στουρνάρα που είναι κοντά στην αρχή του φαραγγιού και μετά από ολιγόωρη ανάπαυση, κατεβήκαμε στην κοίτη του ποταμού και ξεκινήσαμε σιγά σιγά προς το φαράγγι. Η ιδανική θερμοκρασία, για την εποχή ευνόησε μια υπέροχη διαδρομή μέσα στο φαράγγι. Η διάθεσή μας ήταν πολύ ανεβασμένη και το παιχνίδι με το νερό έκανε και τους λίγο πιο μεγάλους σε ηλικία να συμπεριφερόμαστε όπως τα παιδάκια της ομάδας μας (...).»

2

2

2

2

2

2

2

[Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ]