Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020

ev media-logo

Την Πέμπτη 3 Μαΐου έγινε η κλήρωση του τουρνουά Καλαθοσφαίρισης

TOURNOUA

Με αντιδράσεις και αντίθετες γνώμες πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 3 Μαΐου η κλήρωση του προγράμματος για το 2ο τουρνουά καλαθοσφαίρισης του Δήμου Καρπενησίου. Εν τέλει, ο διάλογος παραμέρισε τις διαφωνίες και η συνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, ολοκληρώθηκε μετά από περίπου 2 ώρες (15.00-17.00). Ποια ονόματα απαρτίζουν τα ρόστερ των ομάδων.

Την επιτροπή διοργάνωσης του Τουρνουά αποτελούσαν οι Κλεομένης Λάππας (Αντιδήμαρχος), Παναγιώτης Γιαννιώτης (Πρόεδρος της ΟΠΠΑΔΗΚ) και Βαγγέλης Βλάχος (σύμβουλος του Δημάρχου). Επίσης, το παρόν έδωσε ο Δημήτρης Σταμάτης (Αντιδήμαρχος), αλλά και ο υπάλληλος του Δήμου Σεραφείμ Λερογιάννης, που βοήθησε στην ομαλή εξέλιξη της κλήρωσης.
Οι 13 ομάδες που θα συμμετάσχουν στο φετινό τουρνουά μπάσκετ είναι: Αστέρας, Cinema, Γρανίτσα, Άτλας, Γυμναστές, Κρέντη, Μακρακώμη, ΠΑΚ, Παρέα, Πρωτέας, Sporting, ΤΕΙ, Σ.Φ.Κ.

TOURNOUA-1 
 
Αντιδράσεις για τους «ξένους»
Μετά την εισαγωγική ομιλία του κ. Λάππα, ο οποίος καλωσόρισε τους εκπροσώπους των ομάδων, ο λόγος πέρασε στις ομάδες. Η ΠΑΚ έθεσε επί τάπητος το θέμα της συμμετοχής των αθλητών (ερασιτεχνών και επαγγελματιών) με δελτίο σε ομάδα.
Η Ακαδημία και οι ομάδες που τέθηκαν στο πλευρό της τόνισαν πως η διοργάνωση γίνεται για να «κάνουμε το χόμπι μας…». Η πλευρά της επιτροπής σχολίασε πως πρωταρχικός στόχος είναι η καλή και επιτυχημένη διοργάνωση και όχι τα πρόσωπα που συμμετάσχουν. 
Άκρως επιτυχημένη ήταν και η τοποθέτηση του κ. Λερογιάννη, ο οποίος δήλωσε πως τα παιχνίδια «κινδυνεύουν» να γίνουν για το μετάλλιο και όχι για τη συμμετοχή, που είναι ο βασικός σκοπός. 
Ο Παναγιώτης Γιαννιώτης προσπαθώντας να βρει μια δίκαια λύση πρότεινε να γίνουν τα παιχνίδια ως έχουν τη φετινή χρονιά και όσον αφορά το επόμενο τουρνουά οι ομάδες να καταθέσουν εγγράφως τις προτάσεις και ιδέες τους, ενώ συμπλήρωσε πως δεν υπάρχουν οι τεχνικές γνώσεις, ώστε να αποκλειστούν οι αθλητές που έχουν δελτίο.
 
Το θέμα σε ψηφοφορία
Η επιτροπή σε μια ένδειξη καλής θέσης και σύμπνοιας δέχτηκε να τεθεί το θέμα σε ψηφοφορία. 
Υπέρ της συζήτησης του θέματος ψήφισαν 4 ομάδες: ΠΑΚ, Κρέντη, Sporting και ΤΕΙ και 9 κατά: Σ.Φ.Κ., Πρωτέας, Παρέα, Μακρακώμη, Άτλας, Γυμναστές, Γρανίτσα, Cinema και Αστέρας.

TOURNOUA-2
 
Κλήρωση 
Μέσα από κλήρωση προέκυψαν δυο όμιλοι των 6 και 7 ομάδων αντίστοιχα:
1ος Όμιλος
1. Αστέρας (κάτοχος του πρώτου τουρνουά 2011), 
2. Άτλας, 
3. Σ.Φ.Κ. (Φαρμακεία),
4. Π.Α.Κ., 
5. Σύλλογος Σπουδαστών ΤΕΙ Καρπενησίου και 
6. Γρανίτσα.

TOURNOUA-3 
 
2ος Όμιλος
1. Cinema Café B.C., 
2. Γυμναστές, 
3. Κρέντη Bulls, 
4. Μακρακώμη B.C.,
5. Παρέα B.C., 
6. Πρωτέας και 
7. Sporting B.C. ΑΛΑΚ.
    
Πρόγραμμα αγώνων
Τετάρτη 9 Μαΐου
2ος Όμιλος (1η αγωνιστική)
1. Sporting B.C. ΑΛΑΚ - Κρέντη Bulls (17:00)
2. Πρωτέας - Μακρακώμη B.C. (20:00)
 
Πέμπτη 10 Μαΐου
2ος Όμιλος (1η αγωνιστική)
1. Γυμναστές - Cinema B.C. (16:00)
 
Παρασκευή 11 Μαΐου
1ος Όμιλος (1η αγωνιστική)
1. Αστέρας B.C. - Π.Α.Κ. (15:00)
2. Σ.Φ.Κ.Α.Ο. - Σύλλογος Σπουδαστών (17:00)
 
Δευτέρα 14 Μαΐου
2ος Όμιλος (2η αγωνιστική)
1. Παρέα B.C. - Sporting B.C. ΑΛΑΚ (17:00)
2. Κρέντη Bulls - Πρωτέας (20:00)
 
Τρίτη 15 Μαΐου
1ος Όμιλος (1η αγωνιστική)
1. Άτλας - Αστέρας (17:00)
 
Τετάρτη 16 Μαΐου
1ος Όμιλος (2η αγωνιστική)
1. Π.Α.Κ. - Σ.Φ.Κ. Α.Ο. (17:00)
2. Γρανίτσα - Άτλας. (20:00)
 
Πέμπτη 17 Μαΐου
2ος Όμιλος (2η αγωνιστική)
1. Μακρακώμη B.C. - Cinema B.C. (16:00)
 
Παρασκευή 18 Μαΐου
1ος Όμιλος (2η αγωνιστική)
1. Γρανίτσα - Σύλλογος Σπουδαστών (17:00)
2ος Όμιλος (3η αγωνιστική)
2. Sporting B.C. ΑΛΑΚ-Πρωτέας 20:00
 
Δευτέρα 21 Μαΐου
2ος Όμιλος (3η αγωνιστική)
1. Γυμναστές-Παρέα B.C. (17:00)
2. Cinema B.C. - Κρέντη Bulls (20:00)
 
Τρίτη 22 Μαΐου
1ος Όμιλος (3η αγωνιστική)
1. Σ.Φ.Κ. Α.Ο. - Γρανίτσα (16:00)
 
Τετάρτη 23 Μαΐου
1ος Όμιλος (3η αγωνιστική)
1. Π.Α.Κ. - Άτλας (17:00)
2. Αστέρας B.C. - Σύλλογος Σπουδαστών (20:00)
 
Πέμπτη 24 Μαΐου
2ος Όμιλος (4η αγωνιστική)
1. Sporting B.C. ΑΛΑΚ - Γυμναστές (16:00)
 
Παρασκευή 25 Μαΐου
2ος Όμιλος (4η αγωνιστική)
1. Πρωτέας - Cinema B.C. (17:00)
2. Παρέα B.C. - Μακρακώμη B.C. (20:00)
 
Δευτέρα 28 Μαΐου
1ος Όμιλος (4η αγωνιστική)
1. Άτλας - Σύλλογος Σπουδαστών (17:00)
2. Αστέρας B.C.-Σ.Φ.Κ. Α.Ο. (20:00)
 
Τρίτη 29 Μαΐου
1ος Όμιλος (4η αγωνιστική)
1.Γρανίτσα - Π.Α.Κ. (16:00)
 
Τετάρτη 30 Μαΐου
2ος Όμιλος (5η αγωνιστική)
1. Sporting B.C. ΑΛΑΚ -  Cinema B.C. (17:00)
2. Μακρακώμη B.C. - Γυμναστές (20:00)
 
Πέμπτη 31 Μαΐου
2ος Όμιλος (5η αγωνιστική)
1. Κρέντη Bulls - Παρέα B.C. (16:00)
 
Παρασκευή 1 Ιουνίου
1ος Όμιλος (5η αγωνιστική)
1. Σύλλογος Σπουδαστών-Π.Α.Κ. (17:00)
2. Σ.Φ.Κ. Α.Ο. - Άτλας (20:00)
 
Τρίτη 5 Ιουνίου
1ος Όμιλος (5η αγωνιστική)
1. Αστέρας B.C. -  Γρανίτσα (16:00)
 
Τετάρτη 6 Ιουνίου
2ος Όμιλος (6η αγωνιστική)
1. Μακρακώμη B.C. - Sporting B.C. ΑΛΑΚ (16:00)
2. Γυμναστές - Κρέντη Bulls (20:00)
 
Πέμπτη 7 Ιουνίου
2ος Όμιλος (6η αγωνιστική)
Πρωτέας - Παρέα B.C. (16:00)
 
Παρασκευή 8 Ιουνίου
2ος Όμιλος (7η αγωνιστική)
1. Μακρακώμη B.C. - Κρέντη Bulls (17:00)
2. Παρέα B.C.  -Cinema B.C. (20:00)
 
Δευτέρα 11 Ιουνίου
2ος Όμιλος (7η αγωνιστική)
Γυμναστές - Πρωτέας (20:00)
 
Τετάρτη 13 Ιουνίου
1. Πρώτος προημιτελικός (17:00)
2. Δεύτερος προημιτελικός (20:00)
 
Παρασκευή 15 Ιουνίου
1. Τρίτος προημιτελικός (17:00)
2. Τέταρτος προημιτελικός (20:00)
 
Δευτέρα 18 Ιουνίου
1. Πρώτος ημιτελικός (17:00)
2. Δεύτερος ημιτελικός (20:00)
 
Τετάρτη 20 Ιουνίου
1. Μικρός Τελικός (17:00)
2. ΜεγάλοςΤελικός (20:00)

 
 
Επίσης…
* Συμφωνήθηκε να γίνονται δυο αγώνες κάθε Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή (17.00 και 20.00) και ένας κάθε Τρίτη-Πέμπτη (16.00).
* Δε θα γίνουν αγώνες την ημέρα εορτής του Αγίου Πνεύματος, ενώ λόγω των ημιτελικών της Euroleague οι αγώνες εκείνης της ημέρας θα διεξαχθούν νωρίτερα.
* Αλλαγές στο πρόγραμμα μπορούν να γίνουν μόνο αν συμφωνήσει και η αντίπαλη, της κωλυόμενης, ομάδα αλλά και οι άλλες δυο με τις οποίες θα γίνει η «τράμπα». 
Αλλαγές είχαμε ήδη στα παιχνίδια Γρανίτσα - Άτλας και Άτλας-Αστέρας τα οποία... αντάλλαξαν τις ημερομηνίες διεξαγωγής τους (15, 16 Μαΐου). Οι τροποποιήσεις φαίνονται στο πρόγραμμα.
* Ζητήθηκε από τις ομάδες να διαθέσουν εθελοντικά ένα από τα άτομα της ομάδας τους το οποίο θα εκτελέσει χρέη διαιτητή στις αναμετρήσεις του τουρνουά.

Καλή επιτυχία από την Παρεά B.C.

TOURNOUA-4
 
Επιστολή με την οποία εύχεται καλή επιτυχία στη διοργάνωση της καλαθοσφαίρισης που διοργανώνει ο Δήμος Καρπενησίου απέστειλε η ομάδα ΠΑΡΕΑ B.C.:
Και φέτος ο Δήμος Καρπενησίου τήρησε την υπόσχεση του με την διεξαγωγή του τουρνουά καλαθοσφαίρισης. Το λιγότερο που μπορούμε να εκφράσουμε προς αυτόν μέσα από αυτήν την ανακοίνωση είναι ένα απλό «ευχαριστώ». Για 1,5 μήνα οι Ευρυτάνες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν 44 συνολικά αγώνες.
Πρόκειται για μια πραγματικά πανδαισία του αθλητισμού. Από αυτήν την γιορτή του αθλητισμού δεν θα μπορούσαμε να λείψουμε εμείς. Σαν Παρέα B.C. συμμετέχουμε με στόχο να εκπροσωπήσουμε επάξια το ιδεώδες, τα ιδανικά, την ευγενή άμιλλα και τις αξίες του αθλητισμού.
Από την δική μας μεριά δεν μας μένει παρά να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες. Το τουρνουά να πραγματοποιηθεί μέσα σε αθλητικά πλαίσια, ώστε να το χαρούν όλοι (Αθλητές, Διοργανωτές, Διαιτητές, κόσμος κτλ.).Και μην ξεχνάμε το εξής: Πρόκειται για ένα ερασιτεχνικό τουρνουά, το αποτέλεσμα είναι το τελευταίο που μετρά!!
Παρέα B.C.

Τα ρόστερ των ομάδων
Τα ονόματα που απαρτίζουν τα ρόστερ των ομάδων έχουν ως εξής:
 
1ος Όμιλος
Αστέρας
Ηλιάδης Γιάννης (αρχηγός), Δόσης Βασίλης, Χονδρός Θωμάς, Τσουκαλάς Βασίλης, Δεδούσης Περικλής, Κόκκοτος Θεοδόσης, Ζαγκότσης Γιώργος, Κουτκιά Γιάννης, Κατής Άλκης, Φλωράκης Λάμπρος, Κατής Δημήτρης
 
Γρανίτσα
Σκόνδρας Θωμάς(αρχηγός), Γούλας (Κ) Στέφανος, Γούλας Λάμπρος, Γούλας Αλέκος, Γούλας Δημήτρης, Γούλας (Γ) Στέφανος, Ζαχαράκης Ανδρέας, Μπαλτάς, Aθανάσιος, Τάκης Νικόλαος, Καρδαμπίκης Θωμάς, Ζαχαράκης Χρήστος.
 
Άτλας
Μπουμπουρής Γιάννης (αρχηγός), Σταλίκας Δημήτρης, Δεδούσης Αλέξανδρος, Λάμπρου Βασίλης, Γρανίτσας Πάνος, Σβερώνης Δημήτρης, Πάτερ Λιάπης Κωνσταντίνος, Παπαδιάς Λάμπρος, Αρβανίτης Πάνος, Χαντζόπουλος Νίκος, Φουρλιάς Σεραφείμ, Κωστής Νίκος.
 
ΠΑΚ
Χαλκιάς Γιάννης (αρχηγός), Ζαχαρόπουλος Φώντας, Κοτρώτσιος Γιώργος, Σιώκος Γιώργος, Πιπέρας Απόστολος, Λαθύρης Νίκος, Ντρίβας Γρηγόρης, Ανδρέου Νίκος, Φουρλιάς Πάνος, Λαθύρης Βαγγέλης, Γραμματίκας Κώστας, Τσάμπρας Χρήστος.
 
Σ.Φ.Κ. Α.Ο.
Οικονόμου Βαγγέλης (αρχηγός), Κοτσάνης Γιάννης, Ράικος Γιώργος, Μπουμπουρής Βαγγέλης, Λάππας Γιάννης, Κουτσούμπας Βαγγέλης, Ζιάκας Πάνος, Ιωάννου Κώστας, Ζαχαρόπουλος Ηλίας, Κεφαλάς Κώστας, Νεοφύτου Νεόφυτος.
 
Σύλλογος Σπουδαστών
Ραχιώτης Σπύρος (αρχηγός), Καντούνης Δημήτρης, Γουρέλης Κώστας, Στοφόρος Γιώργος, Κάδος Τάσος, Βγενόπουλος Χρήστος, Διομήδης Βασίλης, Αργυρόπουλος Σπύρος, Αυγουλής Θανάσης, Γιαννής Γιάννης.

 TOURNOUA-5
Άτλας και ΤΕΙ θα αναμετρηθούν και στη φετινή διοργάνωση
 
2ος Όμιλος
Cinema Cafe
Λερογιάννης Δημήτρης (αρχηγός), Σταμάτης Δημήτρης, Κουτρομάνος Ταξιάρχης, Ζαγκότσης Θανάσης, Φακίτσας Βασίλης, Καραγρηγορίου Γαβριήλ, Σαμαντάς Άγγελος, Βλάχος Βαγγέλης, Οσμενάι Ίγκλι, Πανάρας Χρήστος, Βαρούχας Χρήστος, Πλουτέτσκι Γιάννης, Χειλάς Κώστας.
 
Sporting B.C. ΑΛΑΚ
Νικόπουλος Χρήστος (αρχηγός), Ξαγάρας Σπύρος, Αρκουμάνης Αλέξης, Αρκουμάνης Γιώργος, Καμπερίδης Γιώργος, Χαντζής Μιχάλης, Θάλλας Κώστας, Σαπούνης Ηλίας, Κρουστάλλης Πάνος, Κάτοικος Γιώργος, Λάππας Κώστας, Τσιάτσος Σωτήρης.
 
Μακρακώμη B.C.
Καλοπήτας Πάνος (αρχηγός), Παπασάρας Ανδρέας, Γρίβας Νίκος, Γαζής Στέλιος, Τρουμπουλός Θανάσης, Χατήρας Δημήτρης, Σκαργιώτης Δημήτρης, Σκαργιώτης Αλέξανδρος, Χριστόπουλος Γιώργος, Στρωματιάς Ηλίας, Ντζόιδος Χρήστος, Στεφανής Σωτήρης
 
Παρέα B.C.
Κολλημένος Δημήτρης (αρχηγός), Κατελούζος Δημήτρης, Σκαρμούτσος Λάζαρος, Χρυσαφόπουλος Νεκτάριος, Τζαβαλής Θανάσης, Κραμπής Κώστας, Παπαρούπας Νίκος, Πασσάς Πάνος, Κολοκώτσιος Λάμπρος, Αναγνωστάκης Γιάννης, Τσούκο Γιάννης, Αναγνώστου Κώστας, Κοκοτίνης Δημήτρης, Καλύβας Ταξιάρχης, Μπέλλης Γιώργος.
 
Γυμναστές
Φλωράκης (Κ) Γιάννης (αρχηγός), Τσιγαρίδας Δημήτρης, Καλαμπάκας Χρήστος, Γραπατσάς Θωμάς, Καραγιώργος Δημήτρης, Λέρης Χρήστος, Κουτούμπας Παύλος, Γαλανός Πάνος, Καραντίνος Σωκράτης, Φλωράκης (Ε) Γιάννης, Μπόσμος Βασίλης, Οικονόμου Θανάσης, Ζωγόπουλος Πάνος, Μπαρούχας Χρήστος, Κόγιας Λεωνίδας.
 
Πρωτέας
Χαντζόπουλος Γιάννης (αρχηγός), Λαμπρόπουλος Σπύρος, Γερονίκος Γιώργος, Δροσίνης Γιάννης, Κουρλός Δημήτρης, Ντουφεκιάς Βασίλης, Ρούσσης Δημήτρης, Λέντζος Βασίλης, Δροσίνης Γιώργος, Σακαμπέτης Γιώργος, Λέρης Βασίλης, Καλύβας Κώστας, Κρητικός Γιώργος, Καρδαμπίκης Νεκτάριος. 
 
Krenti Bulls
Βούρτσας Νίκος (αρχηγός), Κουκουλάς Μάνος, Μάκκας Βαγγέλης, Κουτσιούμπας Πάνος, Βούρτσας Γιώργος, Μάκκας Κώστας, Ντάλλας Σωτήρης, Λάππας Μιχάλης, Λεπενιώτης Πάνος, Βούρτσας Λάμπρος, Βλάχος Πάνος, Λεπενιώτης Βαγγέλης, Λάππας Πάνος, Ντάλλας Νίκος, Φεγγούλης Γιάννης.