Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019

ev media-logo

ΔΙΕΚ Καρπενησίου: Μέχρι αύριο (4/9) οι αιτήσεις για τις δύο νέες ειδικότητες: Τεχνικού Μελισσοκομίας & Διασώστη-Πληρώματος ασθενοφόρου

Δύο νέες ειδικότητες θα έχουν στη διάθεσή τους από το φθινόπωρο οι υποψήφιοι σπουδαστές του Δημόσιου ΙΕΚ Καρπενησίου, που στεγάζεται στις εγκαταστάσεις της Μαθητικής Εστίας. Η υποβολή αιτήσεων ξεκίνησε.iek-dimosio-karpenisiou1

Πρόκειται για τις ειδικότητες: 1. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ και 2. ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ-ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ, που θα ξεκινήσουν από τη νέα εκπαιδευτική χρονιά. Πριν λίγες ημέρες, εξάλλου, ολοκληρώθηκε η υποβολή αιτήσεων από υποψήφιους εκπαιδευτές για την κάλυψη των αναγκών κατάρτισης των ΔΙΕΚ Χειμερινού εξαμήνου 2018 Β και Εαρινού Εξαμήνου 2019 Α.

Να σημειωθεί πως στο ΔΙΕΚ Καρπενησίου κανονικά θα συνεχιστεί η ειδικότητα «Τεχνικός μαγειρικής τέχνης - αρχιμαγειρας (chef)».

Σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων

Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις των υποψήφιων σπουδαστών είναι σε εξέλιξη. Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

«Στον σύνδεσμο https:// diek.it. minedu.gov.gr  γίνεται η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων των υποψηφίων που ενδιαφέρονται να εγγραφούν, μετά από διαδικασία επιλογής, στο Α’ εξάμηνο ειδικοτήτων που έχουν προκηρυχθεί στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.ΙΕΚ) του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, για το εξάμηνο κατάρτισης 2018Β.

Το ηλεκτρονικό σύστημα (…) θα κλείσει την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 15:00».