Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019

ev media-logo

Τα πολιτικά σχόλια της επόμενης ημέρας. Δήλωση του απερχόμενου βουλευτή Ηλία Καρανίκα

"Να εργαστούμε όλοι για το καλό της Ευρυτανίας και της χώρας". Αυτό είναι το γενικό μήνυμα όλων των κομμάτων και υποψηφίων που έλαβαν μέρος στις βουλευτικές εκλογές της Κυριακής. Σε μηνύματά τους, τόσο τα κομματικά στελέχη, όσο και οι ίδιοι οι υποψήφιοι, προάγουν τη σωτηρία της χώρας

karanikas sigxaritiria

Δήλωση Καρανίκα
Ο κ. Καρανίκας, μιλώντας στους δημοσιογράφους, είπε:

"Η μέρα αυτή ήταν η μέρα των συμπολιτών μας. Οι συμπολίτες μας αποφάσισαν, έχουν αναλάβει οι ίδιοι την ευθύνη και ασφαλώς ξέρουν τι έκαναν. Εμείς οφείλουμε, ο ένας με τον άλλον, να στηρίξουμε την πορεία, γιατί η Ελλάδα, ο τόπος, η Ευρυτανία, έχουν συνέχεια.

Εγώ το είπα και στις δηλώσεις μου πριν τις εκλογές ότι ούτως ή άλλως, ό,τι αποφασίσουν οι πατριώτες μου, ασφαλώς θα με βρει, όχι απλώς σύμφωνο -δεν είμαι εγώ που θα κρίνω το τι θα αποφασίσουν- αλλά και δίπλα στους συμπατριώτες μου, δίπλα στον τόπο μου. Και αυτό κάνουμε τώρα".

Σε ερώτηση συντάκτη των "Ευρυτανικών Νέων" τι έχει να ευχηθεί στον νέο βουλευτή και τι να προσέχει στη Βουλή, ο κ. Καρανίκας απάντησε: "... Στον κ. Κοντογεώργο εύχομαι καλή επιτυχία και να είναι σίγουρος ότι σε κάθε προσπάθειά του εγώ θα είμαι δίπλα του, όπως και οι συνυποψήφιοί μας. Όσο για το τι πρέπει να προσέξει και τι όχι, αυτά θα τα πούμε κατ’ ιδίαν".