Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019

ev media-logo

Δήμος Καρπενησίου: Βελτιώνει την εικόνα του Λόφου του Αγίου Δημητρίου τη νύχτα

Το ποσό των 9.700 ευρώ αναμένεται να δαπανήσει ο δήμος Καρπενησίου για την εγκατάσταση ενός συστήματος που θα διευκολύνει τη συντήρηση και επισκευή των προβολέων φωτισμού που βρίσκονται τον λόφο του Αγίου Δημητρίου.lofos-agiou-dimitriou1

Να αναφέρουμε ότι ο λόφος του Αγ. Δημητρίου φωτίζεται περιμετρικά από δώδεκα (12) δικτυωτούς ιστούς, από τους οποίους όμως, ανάβουν μόνο οι τέσσερις, καθιστώντας έτσι ελλιπή τον φωτισμό του λόφου.

Εντωμεταξύ, η πρόσβαση στην κορυφή του ιστού για την αντικατάσταση της λάμπας ή την επισκευή του προβολέα, είναι εξαιρετικά δύσκολη. Επομένως, απαιτείται επέμβαση στην κορυφή του ιστού, ώστε να είναι πιο εύκολη η πρόσβαση στον προβολέα. «Με την παρούσα μελέτη προβλέπεται για κάθε προβολέα να γίνει κατασκευή και τοποθέτηση ενός μηχανικού συστήματος που θα ανεβοκατεβάζει τον προβολέα του κάθε ιστού εύκολα και γρήγορα για τη συντήρησή του ή την επισκευή του», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην τεχνική έκθεση του έργου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν την προσφορά τους σε σφραγισμένο φάκελο μέχρι την προσεχή Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 11:00 το πρωί, στο Πρωτοκόλλου του δήμου (οδός Ύδρας 6, Καρπενήσι).