Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019

ev media-logo

(ΦΩΤΟ) Έπεσε η αυλαία των θερινών δημιουργικών δράσεων για παιδιά, στη Δ.Κ Βιβλιοθήκη Καρπενησίου

Την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018, ολοκληρώθηκαν και επίσημα οι δράσεις του Προγράμματος Καλοκαιρινής Εκστρατείας 2018 στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καρπενησίου. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, τα παιδιά, με την καθοδήγηση ενηλίκων, συμμετείχαν σε παιχνίδια με γνωστικό χαρακτήρα, κατασκευές όπου επιστράτευσαν σκέψη και φαντασία, εικαστικά δρώμενα κ.α.1

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

"Για έβδομη συνεχή χρονιά η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καρπενησίου πραγματοποίησε την Καλοκαιρινή Εκστρατεία της. H φετινή είχε τον τίτλο: «Αγαπημένα δεδομένα: παρατηρώ και μετρώ τον κόσμο». Η διάρκειά της, από τις 20 Ιουνίου ως τις 18 Ιουλίου. Οι μικροί φίλοι μέσα από διάφορα εργαστήρια μεταμόρφωσαν τη Βιβλιοθήκη σε εργοστάσιο δεδομένων. Οι αριθμοί και τα δεδομένα έγιναν το κέντρο του ενδιαφέροντος τους. Το μαγικό αυτό ταξίδι στον κόσμο των αριθμών και των πληροφοριών αποτυπώθηκε και στο προσωπικό ημερολόγιο των παιδιών, αλλά και στον τοίχο των δεδομένων, στον οποίο συγκεντρώθηκαν όλα τα έργα τους (...).

Η συμβολή της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος και του Ιδρύματος Πολιτισμού «Σταύρος Νιάρχος» ήταν και φέτος καθοριστική.
Ευχαριστούμε, θερμά τους εθελοντές μας για την ανεκτίμητη βοήθειά τους στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση των δράσεων! Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλα τα παιδιά η νέα σχολική χρονιά να είναι το ίδιο γόνιμη και δημιουργική, όπως και όλη η ζωή τους. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με τα προγράμματα και τις δράσεις μας κατά τη χειμερινή περίοδο και για το καλοκαίρι 2019".

2

2

2

2

2

2

2

2

2