Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα στη Λαμία, στη γέφυρα της Ανθήλης

Ξημερώματα Σαββάτου (13/10), ένας άνθρωπος έχασε την ζωή του στην Εθνική οδό Λαμίας-Αθήνας, στο ύψος της Ανθήλης, σε τροχαίο δυστύχημα στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας. Νεκρός είναι ένας 42χρονος επιχειρηματίας.troxaio-lamia-lada-niva1

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το lamiafm1, ένα ΙΧΕ τζιπ μεγάλου κυβισμού μάρκας Ford που κατευθύνονταν προς Λαμία επέπεσε με σφοδρότητα σε προπορευόμενο ΙΧΕ αυτοκίνητο (Lada Niva, χρώματος βυσσινί) με αποτέλεσμα να σκοτωθεί επί τόπου ο οδηγός του δευτέρου αυτοκινήτου. Τραυματίσθηκε ο συνοδηγός του τζιπ και ελαφρύτερα ο οδηγός του, οι οποίοι διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Για τον απεγκλωβισμό του νεκρού επενέβησαν πυροσβέστες ενώ η τροχαία είχε αποκλείσει για αρκετή ώρα το ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία. Η τροχαία Εθνικής οδού ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα που κόστισε την ζωή ενός ανθρώπου ηλικίας 42 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα ανήκε σε πολύ γνωστή επιχειρηματική οικογένεια.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ερευνάται η περίπτωση ο οδηγός του τζιπ να έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα και για άγνωστο λόγο να μην αντιλήφθηκε το προπορευόμενο αυτοκίνητο το οποίο εκινείτο στην μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας ακριβώς στην αρχή της ανόδου στην γέφυρα Ανθήλης.

Σύμφωνα δε με το lamiareport, πριν από τρία χρόνια χρόνια, τον Νοέμβριο του 2015, ο πατέρας του 42χρονου σκοτώθηκε σε ηλικία 66 ετών πάλι στη Φθιώτιδα, πηγαίνοντας και αυτός για κυνήγι στα βουνά της Οίτης. Το τζιπ που οδηγούσε από άγνωστη αιτία βγήκε εκτός δρόμου με αποτέλεσμα να ανατραπεί σε επαρχιακό δρόμο κοντά στην Παύλιανη.

(Με πληροφορίες από lamiafm1 και lamiareport)