Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

(ΒΙΝΤΕΟ). Όλοι οι δρόμοι ανοιχτοί για Ευρυτανία. Χωρίς αλυσίδες η κίνηση στον κεντρικό οδικό άξονα Λαμία - Καρπενήσι - Αγρίνιο

Η Ευρυτανία στα λευκά, με έναν λαμπερό ήλιο από σήμερα το πρωί να τονίζει το εκπληκτικής ομορφιάς Ευρυτανικό τοπίο.

 xioni-anoixtoi-dromoi-5ianouariou

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί. Χωρίς αλυσίδες γίνεται η κίνηση στους κεντρικούς οδικούς άξονες και αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία για μονοήμερη εκδρομή στο Καρπενήσι και στο Χιονοδρομικό Κέντρο. 

Μηχανήματα της περιφερειακής ενότητας Ευρυτανίας του δήμου Καρπενησίου κα του δήμου Αγράφων, βρίσκονται συνέχεια στους δρόμους, στο έργο του αποχιονισμού. Εντός του νομού Ευρυτανίας οι κεντρικοί οδικοί άξονες είναι ανοιχτοί, όμως σε πολλά σημεία χρειάζεται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Στην θέση "Μπαγασάκι" και μέχρι το Καλεσμένο, χρειάζεται προσοχή καθώς ενδέχεται να υπάρχει πάγος.


Τα κανάλια λένε ψέματα ότι οι δρόμοι είναι κλειστοί.

Δυστυχώς παρατηρούμε ότι τα τηλεοπτικά κανάλια της Αθήνας, διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα «παίζοντας» στα όρια της συκοφαντίας, «ρεπορτάζ» παλιά, προ τριημέρου, λέγοντας συνέχεια ότι οι δρόμοι είναι κλειστοί, ότι χρειάζονται αλυσίδες και άλλά τέτοια που δεν ισχύουν στην  Ευρυτανία σήμερα. 

Αυτή η κατάσταση η οποία παρατηρείται σχεδόν πάντα με τους τηλεοπτικούς σταθμούς της Αθήνας, δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στους επαγγελματίες του τουρισμού και στην επισκεψιμότητα της Ευρυτανίας, προκαλώντας εύλογο φόβο σε όσους θα ήθελαν να επισκεφτούν την πανέμορφη Ευρυτανία. 

Σήμερα, Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019 τα Ευρυτανικά Νεα παρουσιάζουν ρεπορτάζ από την σημερινή κατάσταση, αποδεικνύοντας ότι οι δρόμοι για την Ευρυτανία είναι ανοιχτοί.