Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

(ΒΙΝΤΕΟ). Πλημμύρισε το παλιό δημαρχείο λόγω προβλημάτων στην στέγη - Σήμερα θα παραμείνει κλειστό το ΚΕΠ και το ταμείο του δήμου

Πλημμυρισμένα από τα νερά που έσταζαν από το ταβάνι, βρήκαν σήμερα το πρωί, Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019, τα γραφεία τους οι υπάλληλοι του δήμου Καρπενησίου, ανοίγοντας την πόρτα του παλιού Δημαρχείου, στην κεντρική πλατεία Καρπενησίου. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Φαίνεται ότι οι ήπιες θερμοκρασίες που επικρατούν πλέον στο Καρπενήσι σε συνδυασμό με τις έντονες χιονοπτώσεις των προηγούμενων ημερών και τις χαμηλές θερμοκρασίες, πάγωσαν τα λούκια των υδρορροών, με αποτέλεσμα το πολύ χιόνι που έπεσε στη στέγη να λιώσει λόγω αυξημένων θερμοκρασιών και να εγκλωβιστεί στη στέγη. Μη έχοντας δρόμο διαφυγής πλημμύρισε εσωτερικά το κτίριο και το ταβάνι των γραφείων. 

Από το πρωί στο σημείο έσπευσε ο δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης ο οποίος εξήγησε ότι ήδη το πρόβλημα σε τμήμα της στέγης ήταν γνωστό και μάλιστα υπάρχει σε εξέλιξη έργο επισκευής και αποκατάστασης της στέγης στο παλιό Δημαρχείο, όμως οι εργασίες δεν πρόλαβαν να ξεκινήσουν. 

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, σήμερα οι υπηρεσίες του δήμου στο παλιό Δημαρχείο θα παραμείνουν κλειστές ενώ το κοινό μπορεί να εξυπηρετείται από το κεντρικό Δημαρχείο Καρπενησίου στον Προφήτη Ηλία.