Τρίτη, 26 Μαΐου 2020

ev media-logomenoume spiti-small

Ελληνική κωμωδία το Σαββατοκύριακο στο Συνεδριακό Κέντρο. Θα προβληθεί η ταινία «Περιμένοντας τη Νονά» (βίντεο)

Με δύο ταινίες -μία κινουμένων σχεδίων και ένα θρίλερ, ξεκίνησε την επαναλειτουργία του στο Συνεδριακό Κέντρο ο Δημοτικός Κινηματογράφος Καρπενησίου· η προσέλευση θεατών, όλων των ηλικιών, ήταν πολύ ικανοποιητική.perimenontas-ti-nona-movie1-0

Για τη συνέχεια, η ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ έχει προγραμματίσει, για το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου (ώρα 20.00), την προβολή της ταινίας: «Περιμένοντας τη Νονά». Πρόκειται για μια νέα ελληνική κωμωδία, στην υπόθεση της οποίας διαβάζουμε:

«Ηρακλής και Αγησίλαος, δύο επιστήθιοι φίλοι, εγκαταλείπουν την Αθήνα και ξεκινούν για τη Νάξο όταν μαθαίνουν ότι η πολυαγαπημένη νονά του Ηρακλή… μετράει ώρες. Ταυτόχρονα, η Φαίδρα που ζει μόνιμα στη Γερμανία ετοιμάζεται να περάσει το πρώτο καλοκαίρι της στην πατρίδα κι έτσι καταφθάνει στο νησί παρά τις έντονες αντιδράσεις της μητέρας της, Ερμιόνης. Η συνάντηση όλων στο νησί θα γίνει αφορμή για μια σειρά από απίστευτες καταστάσεις ζωής... και θανάτου, σε μια αισιόδοξη και τρυφερή κωμωδία με απροσδόκητο φινάλε.» Παίζουν οι: Θανάσης Τσαλταμπάσης, Λευτέρης Ελευθερίου, Demy, Κατερίνα Παπουτσάκη κ.α.

Εισιτήρια: 6 ευρώ για ενήλικες, 4 ευρώ για μαθητές-φοιτητές-ανέργους-πολύτεκνους και δωρεάν για μέλη συλλόγου ΑΜΕΑ.