Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Δημοτικός Κινηματογράφος: Δύο (2) ταινίες το Σαββατοκύριακο στο Συνεδριακό

Με πλήρες πρόγραμμα προβολών συνεχίζει τη λειτουργία του ο Δημοτικός Κινηματογράφος Καρπενησίου. Το περασμένο Σαββατοκύριακο (9-10/2) η ελληνική κωμωδία «Περιμένοντας τη νονά» προσέλκυσε στο Συνεδριακό Κέντρο περίπου διακόσια άτομα, όλων των ηλικιών.whelly-aquaman-movies1-0

Στα προσεχώς, το Σάββατο 16 και Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, θα προβληθούν δύο ταινίες. Στις 18.00 το απόγευμα θα παιχτεί η ταινία κινουμένων σχεδίων με τίτλο «Γουίλι». Στην περίληψη διαβάζουμε: «O Γουίλι είναι ένα αυτοκίνητο με μεγάλα σχέδια. Εργάζεται ως ταξί, αλλά ονειρεύεται να τρέξει σε αγώνες αυτοκινήτων. Ήταν άλλωστε πρωταθλητής της τοπικής σκηνής και υπήρξε θρύλος. Όμως μετά από αυτό, τι του έχει απομείνει; Μία πρωινή δουλειά και ένα αφεντικό που δεν μπορεί να εγκαταλείψει. Μέχρι που ερωτεύεται ένα σπορ αυτοκίνητο και η ζωή του ανατρέπεται.».

Κατόπιν, στις 20.00 το βράδυ, σειρά έχει η ταινία φαντασίας «Aquaman»: «Μισός άνθρωπος, μισός Ατλάντειος, ο Aquaman είναι ένας κολοσσιαίος πολεμιστής που μαθαίνει ότι δικαιούται τον θρόνο του υποθαλάσσιου βασιλείου της Ατλαντίδας, αλλά την ίδια στιγμή είναι στο περιθώριο από επιλογή. Ζει ως Άρθουρ Κέρι, μεγαλωμένος από τον πατέρα του, Τομ, στην ξηρά, παρόλο που είναι ο πρωτότοκος γιος της Βασίλισσας Ατλάνα. Η ίδια του η ύπαρξη γεφυρώνει τους κατοίκους της ξηράς με αυτούς της θάλασσας και μια μέρα θα πρέπει να τους ενώσει. Αυτή η μέρα έχει φτάσει.».

Εισιτήρια: 6 ευρώ για ενήλικες, 4 ευρώ για μαθητές-φοιτητές-ανέργους-πολύτεκνους και δωρεάν για μέλη συλλόγου ΑΜΕΑ.