Κυριακή, 5 Ιουλίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Ξεκίνησε η «Άθληση για όλους». Φέτος λειτουργούν δύο τμήματα για ενήλικες και παιδιά, με δωρεάν συμμετοχή

Στις αρχές Φεβρουαρίου άνοιξε για φέτος η αυλαία του προγράμματος «Άθληση για όλους», που υλοποιεί ο δήμος Καρπενησίου. Λειτουργούν δύο τμήματα: «Άσκηση ενηλίκων» και «Αθλητισμός και Παιδί», ενώ η συμμετοχή των αθλούμενων είναι δωρεάν  και το μόνο που απαιτείται είναι μια αίτηση συμμετοχής και ιατρική γνωμάτευση.athlisi-gia-olous-gipedo-0

Στο πρόγραμμα απασχολούνται οι γυμναστές Δήμητρα Λάππα, Ηλίας Τσιγαρίδας και Παναγιώτης Λαγαρός, οι οποίοι υπέγραψαν με τον δήμο σχετική σύμβαση με διάρκεια έως και την 31η Ιουλίου 2019.

Εκτός από το Καρπενήσι, όπου συναντήσεις πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Στάδιο, σε αθλοχώρους Παιδικών Σταθμών, στο ΚΑΠΗ, το Πάρκο Αποδ. Ευρυτάνων κ.α., το πρόγραμμα περιλαμβάνει και τη Δ.Ε Φουρνάς.

Οι συμμετέχοντες, με την καθοδήγηση των γυμναστών, εξασκούν σώμα και πνεύμα, παίρνοντας μέρος σε σειρά δραστηριοτήτων όπως τρέξιμο, ασκήσεις με λάστιχα, ιμάντες κ.α.

Στην ιστοσελίδα του δήμου Καρπενησίου (karpenissi.gr) οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν το πλήρες εβδομαδιαίο πρόγραμμα της δράσης καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τη συμμετοχή σε αυτή.