Τρίτη, 4 Αυγούστου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

(ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ) Χαρές και πανηγύρια στα γραφεία του συνδυασμού Σπανού στο Καρπενήσι μετά τα τελικά αποτελέσματα

Αργά το βράδυ της Κυριακής (2/6) και ενώ το αποτέλεσμα στην Περιφέρεια Στερεάς είχε «κλειδώσει» υπέρ του Φάνη Σπανού, στα γραφεία του συνδυασμού του («Επιμένουμε στην Καρδιά της Ελλάδας») στο Καρπενήσι, το κλίμα ήταν πανηγυρικό. 10

Εκεί βρέθηκαν οι δύο εκλεγμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι με την «ομάδα Σπανού» για την επόμενη 4ετία, ο κ. Αριστείδης Τασιός και η κα Κατερίνα Καλαντζή, η υποψήφια στο ίδιο ψηφοδέλτιο κα Ντόρα Ράπτη, ο Βουλευτής Ευρυτανίας κ. Κώστας Κοντογεώργος, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ κ. Κώστας Λαθύρης, οι αντίδημαρχοι Καρπενησίου κ.κ. Ευδοξία Κονιαβίτη & Παντελής Χαλκιάς κ.α., φίλοι και ψηφοφόροι του συνδυασμού που έσπευσαν να συγχαρούν τους νικητές.

Σε δηλώσεις του στα «Ευρυτανικά Νέα», ο νυν αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ευρυτανίας, πρώτος σε ψήφους στις εκλογές της 26ης Μαΐου (συγκέντρωσε 3.928), κ. Τασιός, ευχαρίστησε Ευρυτάνες και Στερεοελλαδίτες για τη στήριξη που, όπως είπε, αποτελεί επικύρωση της δουλειάς και προσπάθειας της περιφερειακής αρχής όλα αυτά τα χρόνια, ενώ προέταξε τη συνεργασία, την επόμενη ημέρα, για το καλό της Στερεάς και τις νέες προκλήσεις.

ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

1

2

3

4

5

7

8

6