Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

ev media-logo

Καλά στην υγεία του ο Μωυσής Μπερμπερής, που αισθάνθηκε ελαφρά αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λάρισας

Μια μικρή περιπέτεια με την υγεία του αντιμετώπισε ο Μωυσής Μπερμπερής, που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λάρισας, εκεί όπου μεταφέρθηκε ύστερα από επεισόδιο αδιαθεσίας. Είναι πλέον καλά και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να λάβει εξιτήριο.mpermperis-domnista 

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Κυριακής, 9 Ιουνίου, όταν ο νεοεκλεγείς περιφερειακός σύμβουλος Ευρυτανίας βρίσκονταν για περίπατο, μαζί με τον γιο του, σε δασικό δρόμο κοντά στο χωριό Μυρίκη. Ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου, όπου οι γιατροί θεώρησαν σκόπιμο να λάβει περαιτέρω φροντίδα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, όπου και μεταφέρθηκε. Εκεί υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις και διαπιστώθηκε πως δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο.

Το πρωί της ίδιας ημέρας (Κυριακή 9/6), ο κ. Μπερμπερής είχε δώσει το παρών στις επετειακές εκδηλώσεις στη Δομνίστα Ευρυτανίας, για τα 77 χρόνια από την έναρξη του ένοπλου αντιστασιακού αγώνα. Κατέθεσε, μάλιστα, και στεφάνι στο μνημείο (σχετική φωτογραφία).

Τα "Ευρυτανικά Νέα" επικοινωνήσαν με τον κ. Μπερμπερή, ο οποίος μας είπε ότι: "... θα παραμείνει στο νοσοκομείο 2-3 ακόμα ημέρες για περαιτέρω εξετάσεις και ύστερα θα επιστρέψει ξανά στο σπίτι του, στο Καρπενήσι".

Να του ευχηθούμε περαστικά.