Τρίτη, 26 Μαΐου 2020

ev media-logomenoume spiti-small

Συνεχίζει την προετοιμασία της η Σεμέλη Ζαρμακούπη ενόψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Ουγγαρίας

Απρόσκοπτα και δυναμικά συνεχίζει την προετοιμασία της η Σεμέλη Ζαρμακούπη. Η παγκόσμια πρωταθλήτρια θα συμμετάσχει με την εθνική Ομάδα Kick Boxing στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Gior της Ουγγαρίας από τις 24 Αυγούστου μέχρι και την 1η Σεπτεμβρίου.zarmakoupi-semeli-proetoimasia1

Η πρωταθλήτρια του Α.Σ.ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ (Zarmakoupis Fight Club) συμμετείχε φέτος στο 1ο summer camp που έγινε στο Καρπενήσι και στο 22ο summer camp στην Κύμη. Τώρα συνεχίζει την προετοιμασία με τον σύλλογό της στο Καρπενήσι με άλλους 5 συναθλητές/τριες της που θα πάρουν μέρος και αυτοί στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Πρόκειται για τις/τους Δροσίνη Αλεξάνδρα, Μπαρμπούτη Χαράλαμπο, Κονιαβίτη Μαρία, Αρωνιάδα Αλεξάνδρα, Γραμματίκα Οδυσσέα (η Βίγλη Λαμπριάννα τελικά δεν θα αγωνιστεί λόγω τραυματισμού).

Η Σεμέλη αποτελεί την πιο μεγάλη ελπίδα της εθνικής μας ομάδας να βρεθεί στο βάθρο των μεταλλίων για ακόμα μια φορά και να κατακτήσει άλλο ένα πανευρωπαϊκό μετάλλιο, μιας και βρίσκεται στο Νο2 της κατηγορίας της στην παγκόσμια κατάταξη (Raking). Η Σεμέλη Ζαρμακουπη μέχρι τώρα είναι δυο φόρες Παγκόσμια Πρωταθλήτρια (το 2016 και το 2018) και μια Πανευρωπαϊκή (το 2017). Ευχόμαστε σε αυτή και σε όλα τα παιδιά καλή επιτυχία.